کد خبر:۱۰۷۱۲
سفير آمريكا در عراق:
مردم عراق با توافقنامه امنيتي مخالفند
در شرايطي كه آمريكا در تلاش براي انجام توافقنامه اي براي ادامه حضور نظامي در عراق است، سفير ايالات متحده در بغداد، اذعان داشت که مردم عراق با توافقنامه امنيتي مخالفند.
به گزارش «شبكه خبر دانشجو»، رايان كراكر، سفير آمريكا در عراق، در مصاحبه با روزنامه آمريكايي لس آنجلس تايمز، ايران را به تلاش براي جلوگيري از انجام توافقنامه امنيتي واشنگتن-بغداد متهم كرد.
وي در اين مصاحبه ضمن متهم كردن ايران به دخالت در امور داخلي عراق به عدم تمايل عراقي ها براي انجام توافقنامه امنيتي هم اشاره كرد و گفت: مردم عراق با توافقنامه امنيتي مخالفند چون آنرا در تضاد با استقلال ملي و قضايي و همچنين تماميت ارضي خود مي دانند.
كراكر، نفوذ ايران در ميان گروه هاي شيعه عراق را گسترده دانست و گفت: ما اميدواريم نوري المالكي، نخست وزير شيعه عراق در تلاش براي اعمال ديدگاه هاي قدرت هاي منطقه اي مثل ايران نباشد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰