کد خبر:۱۰۷۱۴۷۶

جلسات درسگفتار‌های شاهنامه با هدایت یوسفعلی میرشکاک دوباره آغاز به کار می‌کند

نخستین جلسه از فصل سوم درسگفتار‌های شاهنامه با ارائه یوسفعلی میرشکاک، شاعر و پژوهشگر ادبی، پنجم اردیبهشت‌ماه در سالن سلمان هراتی حوزه هنری برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نخستین جلسه از فصل سوم درسگفتار‌های شاهنامه با ارائه یوسفعلی میرشکاک، شاعر و پژوهشگر ادبی، ساعت ۱۷ تا ۱۹ سه‌شنبه پنجم اردیبهشت‌ماه در سالن سلمان هراتی حوزه هنری برگزار می‌شود.

این سلسله گفتار‌ها که به خاطر همزمانی زمان نشست‌ها با زمان افطار در ماه مبارک رمضان متوقف شد، از این هفته هر سه‌شنبه با حضور یوسفعلی میرشکاک برگزار می‌شود.

یوسفعلی میرشکاک با برگزاری ۲۴ جلسه در فصل‌های اول و دوم به تحلیل و بیان گفتا‌رهایی از شاهنامه فردوسی پرداخت. وی در فصل تازه این سلسله گفتا‌رها به گفتار شناخت رستم از شاهنامه فردوسی می‌پردازد.

ورود علاقه‌مندان به این نشست آزاد است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار