کد خبر:۱۰۷۲۲۳۷

آغاز پخش مجموعه «لبنان، عروس مدیترانه» از امشب

قسمت اول مجموعه مستند «لبنان، عروس مدیترانه» از امشب شنبه ۹ اردیبهشت با نگاهی به ظرفیت‌های اقتصادی - فرهنگی کشور‌های لبنان و سوریه روی آنتن می‌رود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجموعه مستند «لبنان، عروس مدیترانه»؛ سفرنامه برون‌مرزی برنامه ثریا در سفر به لبنان و سوریه از امروز شنبه ۹ اردیبهشت با نگاهی به ظرفیت‌های اقتصادی - فرهنگی کشور‌های لبنان و سوریه روی آنتن می‌رود. قسمت اول این مجموعه با عنوان «سلام بیروت» امروز ساعت ۱۸:۰۰ از شبکه یک سیما پخش می‌شود و تکرار آن نیز ساعت ۱۰ صبح فردا یکشنبه نمایش داده می‌شود.

مجموعه مستند «لبنان، عروس مدیترانه» روایتی از سفرنامه برنامه تلویزیونی ثریا از کشوری است که حدود نیمی از مردمش عاشق ایران و انقلاب اسلامی هستند. در این مجموعه مستند ابتدا روایت سفر عوامل ثریا به شهر‌های مختلف لبنان و سپس پیگیری آخرین وضعیت صادرات به سوریه به تصویر کشیده می‌شود.

این مجموعه مستند شنبه‌ها و دوشنبه‌ها ساعت ۱۸ از شبکه یک سیما پخش خواهد شد و تکرار آن نیز همان روز حدود ساعت ۲۴ و ۱۰ صبح فردا پخش می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار