به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، همایش بینالمللی معلمان مقاومت به میزبانی دانشگاه فرهنگیان البرز، پردیس حکیم فردوسی، برگزار شد و در آن حجت الاسلام مهدی طائب، مجاهد، سخنگوی جنبش یمن، نمایندگانی از مقاومت نیجریه و آرژانتین، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان سخنرانی کردند.
در ابتدای این مراسم، مجاهد، نماینده جنبش یمن اظهار کرد: جمهوری اسلامی جزو رتبههای جهانی تولید مقالات علمی و تولید علمی است، به طوری که کلینتون، وزیر اسبق امور خارجه آمریکا گفته که ما از سطح رشد علمی ایران احساس خطر میکنیم.
مجاهد به تحولات اخیر محور مقاومت در منطقه اشاره کرد و گفت: کشور یمن به علت موقعیت استراتژیک خود دشمنان زیادی دارد و به همین دلیل محور مقاومت به عنوان یک جنبش جهانی شناخته میشود.
همچنین سجاد صدیقی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان گفت: امام خمینی (ره) به ما یاد داد که باید جهانی فکر و عمل کنیم. امروزه اگر در مواجهه با مشکلاتمان، به ویژه در حوزه تدریس و ارتباطمان با دانش آموزان، اگر جهانی فکر نکنیم، موفق نمیشویم.
صدیقی بیان کرد: در هر مقولهای اگر دیدگاه ملی داشتیم، شکست خوردیم، ولی زمانی که جهانی فکر کردیم، توانستیم مشکلات را حل کنیم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: امروز اگر میخواهیم مشکلاتمان در نظام تعلیم و تربیت را رفع کنیم، باید نگاه جهانی به موضوعات و مسائل داشته باشیم و باید با خودمان تعیین تکلیف کنیم که برخوردمان با نظام بین الملل چیست.
صدیقی گفت: امام خمینی (ره) با غفلت زدایی و یاس زدایی، توانست ما را دربرابر نقشههای دشمن و قدرت دشمنان، مقاوم و موفق سازد.
در ادامه این مراسم، حجت الاسلام طائب با بیان اینکه مقاومت در برابر هجوم شکل میگیرد، گفت: اصل مقاومت معلم نمیخواهد. زمانی در برابر هجوم نیاز به آموزش مقاومت وجود دارد که دشمن اولا غافل سازی میکند و ثانیا در به مردم القای یأس میکند.
طائب استفاده اروپاییها و آمریکاییها از واژه استعمار را، نوغی غافل سازی مردم از هجوم دانست و گفت: در این مواقع نیاز است که معلم به ما بیاموزد که غافل نشویم و اجازه ندهیم دشمن با بزرگنمایی خود، ما را مایوس کند.
وی ادامه داد: امام خمینی (ره) بین ملت ما دو مطلب را مطرح کرد؛ اولا مردم را از غفلت درآورد و ثانیا به مرکزیت هجوم تذکر دارد.