کد خبر:۱۰۷۲۴۶۲
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی:

زیرساخت‌های درمانی با تکنولوژی بالا در خراسان شمالی برنامه ریزی شده است

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: حرکت عظیمی برای ایجاد زیرساخت‌های درمانی با تکنولوژی بالا در حال انجام است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جواد شاهین فر، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، در آیین افتتاح نمایشگاه هفته سلامت گفت: زیرساخت و شالوده تمام اقدامات انجام شده در نظام سلامت، خدمت به مردم است و تمامی فعالیت‌ها بر مبنای همین امر خواهد بود.

شاهین فر با اشاره به فعالیت ۲۵ غرفه در نمایشگاه هفته سلامت، گفت: بنای هفته سلامت عدالت در سلامت، دسترسی آسان مردم به خدمات بهداشتی و درمانی است و چنانچه این امر محقق شود به عدالت دست یافته ایم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: دانشگاه از ظرفیت بیش از ۱۲ هزار نفر سفیر سلامت، ۳ هزار نفر داوطلب عرصه خدمت و ۷ هزار نفر پرسنل خود دانشگاه بهره می‌برد که در جای جای استان خدمت می‌کنند.

وی تصریح کرد: حرکت عظیمی به جهت ایجاد زیرساخت‌های درمانی با تکنولوژی بالا در حال انجام است و در این راستا دستگاه‌های پیشرفته‌ای به زودی به استان وارد می‌شوند.

شاهین فر با اشاره به ساخت بیمارستان ۳۲۰ تخت خوابی مادر و کودک، گفت: جوانی جمعیت شعار ما است و باید برای آن زیرساخت‌ها فراهم شود.

وی بیان کرد: کسانی که در فضای مجازی علیه این بیمارستان مشغول هستند، از روی مادران و کودکان خجالت بکشند و اجازه دهند زودتر کلنگ این پروژه بر زمین زده شود، زیرا این بیمارستان شانس اول و آخر سلامت مادران و کودکان خراسان شمالی است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: در حوزه پژوهشی مشغول رایزنی برای ایجاد آزمایشگاه با تکنولوژی هایتک هستیم تا دیگر نگوییم خراسان شمالی استانی محروم است.

وی ادامه داد: خراسان شمالی به زودی قطب سلول درمانی و درمان بیماران صعب الاعلاج خواهیم شد و در این راستا فردا میزبان اساتید مراکز تحقیقاتی تهران هستیم.

شاهین فر با اشاره به ساخت و ساز‌های متعدد توسط دانشگاه، افزود: این دانشگاه تبدیل به کارگاه بزرگ ساختمانی شده و کمتر از یک سال دیگر ساخت تعدادی از ابنیه به پایان می‌رسد و در اختیار مردم قرار خواهد گرفت؛ اکنون بیش از ۸۰ پروژه عمرانی در حال ساخت داریم.

وی با اشاره به ورود چند رشته تخصصی به دانشگاه تا پایان سال، گفت: ۴ رشته ارشد پرستاری در این راستا ایجاد خواهد شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ورود به حوزه بین المللی را دیگر دستاورد این دانشگاه عنوان کرد و گفت: نخستین نمایندگی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام به خراسان شمالی اختصاص یافت و اکنون با ۵۷ کشور جهان اسلام در تمامی حوزه‌ها در ارتباط هستیم.

وی در انتها تاکید کرد: طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته تا ۳ سال آتی جزو دانشگاه‌های پیشرو شمال شرق کشور هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار