کد خبر:۱۰۷۴۱۹۲
سخنگوی دولت در دانشگاه ارومیه:

اطلس ملی اشتغال در کشور نهایی شده است / جذب ۵۰۰۰ نخبه در سیستم اداری از طریق بنیاد ملی نخبگان

سخنگوی دولت در جمع دانشجویان دانشگاه ارومیه گفت: اطلس ملی اشتغال در کشور نهایی شده و در حال اجرای سال اول آن هستیم.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، در جمع دانشجویان دانشگاه ارومیه با اشاره به اینکه دولت به ایجاد فضای گفتگو در کشور توجه ویژه دارد، اظهار کرد: راه‌اندازی خانه‌های گفت‌وگوی آزاد در دانشگاه‌ها به همه این مراکز ابلاغ شده و این امر در راستای اصل ۲۷ قانون اساسی و مصداق همین موضوع است.

بهادری جهرمی افزود: دولت سیزدهم همچنین لایحه‌ای را برای ساماندهی تجمعات تدوین کرده و تقدیم مجلس شورای اسلامی شده است.

وی در ادامه درخصوص موضوع راه‌اندازی وزارت بازرگانی و انتقاداتی که از سوی دانشجویان به آن شد، گفت: در اولین دیدار دولت و مجلس نگاه ما این بود که نیازمند وزارت بازرگانی هستیم و چندین جلسه هم به موضوع پرداخته شد و در حال حاضر از سوی مجلس در دست بررسی است.

سخنگوی دولت همچنین در خصوص عدم حضور مسئولان استانی در فضای دانشگاهی اظهار کرد: ما از این امر استقبال می‌کنیم، ولی امروز علت عدم حضور استاندار آذربایجان‌غربی، همراهی معاون اجرایی رئیس‌جمهور بود.

بهادری جهرمی همچنین دولت را متعلق به مردم و گفتمان آن را عدالت محوری مردمی دانسته و افزود: اطلس ملی اشتغال در کشور نهایی شده و در حال اجرای سال اول آن هستیم ضمن اینکه جذب پنج هزار نخبه در سیستم اداری با معرفی بنیاد ملی نخبگان نیز در دستور کار قرار دارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در آذربایجان غربی، یک شبکه فساد مجوز‌های معدن تیتان را گرفته و احتکار می‌کرد، یادآور شد: دولت سیزدهم و استاندار آذربایجان‌غربی یک سال تلاش کردند تا مجوز را از دست آن‌ها گرفته و به اهلش بدهند.

سخنگوی دولت در پایان تاکید کرد: هر جا دولت اشراف پیدا کند که اعمال نفوذ شده، برخورد می‌کند و شما دانشجویان هم اگر مصداقی دیدید به دولت و مجلس گزارش دهید.

در این جلسه تعداد قابل توجهی از دانشجویان به بیان دغدغه‌های خود پرداختند و بخش اعظمی از وقت سخنگوی دولت به دانشجویان برای بیان نقطه نظرات اختصاص یافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار