کد خبر:۱۰۷۴۴۶۱
درستی در نشست خبری:

فقط پله برقی ایستگاه دروازه دولت خراب است/ ۸۷ آسانسور مترو به دلیل نداشتن استاندارد فعالیتی ندارند

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: براساس شرایط روز از حدود ۱۲ روز قبل پله برقی دروازه دولت خاموش است و ۲۹ اردیبشهت به سرویس باز می‌گردد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مسعود درستی مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه در نشست خبری صبح امروز خود با بیان اینکه هزار و ۱۸۹ پله برقی در خطوط هفتگانه مترو تهران توزیع شده‌اند گفت: بابت روشن بودن این پله‌ها سالهاست تلاش می‌شود و براساس شرایط روز از حدود ۱۲ روز قبل پله برقی دروازه دولت خاموش است و ۲۹ اردیبشهت به سرویس باز می‌گردد.

وی ادامه داد: پله برقی دروازه دولت درحال اورهال کامل است و برخی از پله‌های برقی به شرایط کاری باید اورهال شوند و تا پایان سال تعدادی از این پله‌ها اورهال می‌شوند.

درستی گفت: امروز هیچ پله خاموشی جز ایستگاه دروازه دولت وجود ندارد و البته باید گفت برخی از پله‌ها بنا به سیاست‌ها خاموش می‌شوند.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه ادامه داد: به دلیل صرفه جویی در جایی که دوپله برقی موازی وجود دارد در ساعت غیر پیک یکی از پله‌ها خاموش می‌شود.

درستی با اشاره به سایر پله‌ها گفت: گاهی اوقات پله برقی به یک باره خراب می‌شود و برای مثال در ایستگاه نبرد دو پله امروز صبح خراب شد که تا عصر روشن خواهد شد و این از جمله پله‌های خراب نیست، زیرا در کمتر از ۲۴ ساعت به سرویس بازمی‌گردد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه تصریح کرد: در مترو تهران از ۱۰ برند مخالف استفاده می‌شود و این تعدد برند‌ها کار نگهداری را کمی سخت می‌کند.

وی با اشاره به نگهداری از پله‌ها گفت: پله‌های برقی بعد از مدتی در اورهال‌ها به این نیاز دارند که تعویض روغن شوند و سال گذشته متوجه شدیم که ۲ الی ۳ سال از انقضای روغن موتور‌های پله برقی گذشته بود و اقدام به تعویض این روغن‌ها کردیم.

درستی با بیان اینکه حدود ۱۰۰ میلیارد تومان تأمین قطعه کرده‌ایم گفت: تقریباً از نیمه دوم سال گذشته توجه ویژه‌ای به پله‌ها داشته‌ایم و تلاش می‌کنیم درصد خرابی‌ها پایین بیاوریم، اما باید توجه داشت که پله برقی مانند هر دستگاهی خراب می‌شود و با این حال تلاش ما این است که هیچ پله‌ای را خاموش نگذاریم.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه اظهار کرد: شاید برخی از پله‌ها نیازمند نوسازی اساسی باشند و برخی از پله‌ها شرایط خدمت‌رسانی نداشته باشند که باید آن‌ها تعویض شوند.

وی گفت: برخی از پله‌های برقی حدود ۲۵ سال است که درحال فعالیت هستند و تلاش ما این است که هرچه بهتر بتوانیم پله‌ها را سرپا نگهداریم.


درستی با اشاره به استاندار آسانسور‌های مترو گفت: برخی از آسانسور‌های مترو با استاندارد مغایرت‌هایی داشتند و البته به دنبال دریافت استاندارد‌ها و ایمنی آسانسور‌ها هستیم.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه ادامه داد: ۱۵۵ آسانسور وجود دارد که ۳ مورد آن‌ها در خط ۱، خط ۲ و خط ۴ و ۵ خراب هستند و ۸۷ آسانسور به دلیل عدم استاندارد کار نمی‌کنند.

وی گفت: در ۶ ماهه اول برنامه‌هایی برای نصب پله برقی برای ایستگاه‌هایی که پله ندارند نصب نخواهد شد البته برخی از ایستگاه‌ها در دهه ۷۰ ساخته شدند و قدیمی هستند و نمی‌توان امروز هم برای برخی از این ایستگاه‌ها پله نصب کرد.

درستی با بیان تمام تلاش ما این است که از داشته‌های خود استفاده کنیم گفت: نمی‌توانیم به تعداد پله برقی‌ها تکنسین پای پله‌های برقی قرار داد البته در روز‌های خاص این کار را انجام می‌دهیم، اما تمام خطوط پیمانکار دارد و قراردادن تکنسین‌ها در خطوط پر تردد برای ما اولویت بیشتری دارد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه درباره افزایش سرفاصله‌های قطار مترو در خط ۴ مترو تهران و افزایش آن به ۸ دقیقه گفت: در ساعت پیک سر فاصله قطار ۴ دقیقه است و بنا به دو دلیل به اندازه پتانسیل تهران نمی‌توانیم مسافر جا به جا کنیم خطوط ما هنوز به صورت کامل شکل نگرفته است و تکمیل شبکه حتماً ما را به عدد‌های بالاتری رساند.

وی ادامه داد: کمبود در حوزه ناوگان را به هیچ وجه انکار نمی‌کنیم و در حوزه ناوگان هم کمبود داریم و همه آنچه در اختیار ما است مشکلاتی دارد خرابی‌های ناخواسته و اتفاقات خط سرفاصله‌ها را افزایش می‌دهد و حتی روزی که ناوگان ما نو هم باشد ممکن است سرفاصله بیشتر شود

درستی گفت: هیچ مقاومتی نسبت به کمبود ناوگان نداریم و نسبت به اینکه این ناوگان مشکلاتی دارد که در طول روز ممکن است مشکلاتی ایجاد کند طبیعی است روزی حدود ۲ هزار و ۲۰۰ حرکت و ۵۴ هزار کیلومتر در روز وجود دارد و حتماً این‌ها بدون خطا و مشکلات نیستند

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت: حدود ۶ برابر مرز‌های آبی و خاکی هر روز سیر و حرکت در تهران وجود دارد و تمام تلاش خود را به کا می‌گیریم تا مطابق با برنامه پیش برویم، اما احتمال خرابی وجود خواهد داشت.

درستی بیان کرد: اینکه قرارداد ۶۳۰ واگن به مسیر‌های خوبی رسیده است همچنین قرارداد ۱۱۳ دستگاه واگن قطار ملی در حوزه تأمین منابع به جا‌های خوبی رسیده است منکر مشکلات نیستیم، اما تمام قد درحال تلاش هستیم.

وی با اشاره اینکه روزانه هزاران نفر را توسط مترو جا به جا می‌کنیم گفت: ناوگان مشکلاتی دارد و خرابی‌ها قابل پیش بینی نیستند.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه  تصریح کرد: باید با تمام داشته‌ها تلاش کرد و کمبود واگن هیچ دردی را دوا نمی‌کند تأمین اعتبار برای واردات مترو گام بزرگی است کاستی‌ها پذیرفته می‌شود، اما باید تلاش کرد با داشته‌ها حداکثر خدمات را ارائه کرد.

درستی درباره بلیت الکترونیک مترو تهران گفت: از حدود ۱۰ روز آینده کار جدید آغاز می‌شود و با خرید سخت افزار‌ها نصب دستگاه‌ها آغاز می‌شود.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه با اشاره به جداسازی واگن بانوان و آقایان تصریح کرد: یک و نیم واگن مترو بانوان کاهش نداشته‌ها است و جداساز‌ها باید قفل شوند و نباید تکان داشته باشد از آقایان می‌خواهیم که به هیچ وجه وارد واگن بانوان نشوند.

وی با اشاره به انبار‌های مترو گفت: با گفتن انبار مترد خالی است ناخواسته به مسافران استرس می‌دهیم کمبود‌هایی داریم و داشته ایم، اما امسال بودجه حمل و نقل جهش قابل توجهی داشته است.

درستی گفت: امروز ۱۳۵ رام قطار و حدود هزار واگن درحال گردش وجود دارد و با خرید قطار‌های جدید ظرفیت دو برابر می‌شود و البته این در افق ۲۰ ساله شهرداری قابل قبول نیست و باید تقریباً معادل آنچه داریم اضافه کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار