به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی نصیری گفت: در این خصوص جلسه کارگاهی با حضور شهردار منطقه ۶، مسئولان شرکت مترو، معاون پدافند غیرعامل سازمان مدیریت بحران تهران، نماینده دانشگاه علوم پزشکی تهران و نماینده مجتمع درمانی امام خمینی (ره) برگزار شد.
وی با تاکید بر لزوم دسترسی به حمل و نقل ریلی در شرایط بحرانی برای انتقال مجروحین و مصدومان به مراکز درمانی و حساس گفت: رمپ دسترسی خط ۷ مترو به داخل بیمارستان امام خمینی (ره) برای انتقال مجروحین و مصدومین از قطار به آمبولانس و از طریق آمبولانس به بیمارستان امام خمینی احداث میشود.
وی افزود: بر این اساس مقرر شد در طی سال جاری اعتبارات توسط شرکت مترو تأمین شود و منابع مالی و نقدینگی از طریق شهرداری منطقه ۶ تأمین شود.
نصیری افزود: علاوه بر بهره برداری از خطوط زمینی و هوایی برای انتقال مجروحین و مصدومان به مراکز درمانی در شرایط بحرانی استفاده از خطوط مترویی که نزدیک مراکز درمانی هستند نیز امری ضروری است.
وی عنوان کرد: برگزاری جلسات هماهنگی با کارگروههای تخصصی مدیریت بحران برای چگونگی بهره برداری از سایر خطوط مترو که نزدیک مراکز درمانی هستند با همکاری وزارت بهداشت و شهرداریهای مناطق حائز اهمیت است.
نصیری با بیان اینکه اتصال مراکز بیمارستانی مهم به خطوط مترو برای افزایش توان در زمان بروز بحرانهای احتمالی ضروری است، افزود: در صورت تأمین اعتبار و موافقت نهادهای بالادستی، هشت ایستگاه متروی تهران به بیمارستانهای بزرگ پایتخت متصل خواهند شد.