کد خبر:۱۰۷۴۷۷۳

آغاز عملیات اتصال مدارس به طرح فیبر نوری/ اتصال همه مدارس شهری تا پایان دولت سیزدهم

آیین آغاز عملیات اجرایی اتصال مدارس به طرح فیبرنوری با حضور سرپرست وزارت آموزش و پرورش و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دبستان شهید همدانی پردیس برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آیین آغاز عملیات اجرایی اتصال مدارس به طرح فیبرنوری با حضور رضامراد صحرایی سرپرست وزارت آموزش و پرورش و عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دبستان شهید همدانی پردیس برگزار شد. همچنین در این مراسم تفاهم‌نامه عملیات اجرایی اتصال پرسرعت مدارس کشور از طریق فیبرنوری به امضای صحرایی و زارع پور رسید.

بر اساس اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، طی برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان دولت سیزدهم، ۲۰ میلیون خانوار و صاحبان کسب و کار در کشور تحت پوشش طرح فیبر نوری قرار خواهند گرفت.

 اتصال همه مدارس شهری به فیبرنوری تا پایان دولت سیزدهم

امیر محمدزاده لاجوردی معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این مراسم اظهار کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و ارتباطات توسعه زیرساخت‌های ارتباطی را مدنظر قرار داده تا شاهد زیر ساخت با کیفیت و توسعه مناسب در این زمینه باشیم.

وی به اینترنت روستا‌ها اشاره کرد و ادامه داد: از منظر پوشش اینترنت در حوزه روستایی در روستا‌های دارای ۲۰ خانوار به سهم بیش از ۹۰ درصد رسیده‌ایم و امیدواریم شاهد پوشش ۱۰۰ درصدی روستا‌های بالای بیست خانوار باشیم.

لاجوردی افزود: پوشش اینترنت در حوزه شهری ۴۱ درصد است که البته در کیفیت دچار عقب ماندگی هستیم، اما با اتصال به فیبر نوری شاهد پوشش اینترنت ۲۰ میلیون خانوار و افزایش کیفیت سرعت خواهیم بود.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تا پایان دولت سیزدهم همه مدارس شهری به فیبرنوری متصل می‌شوند.

می‌توان تحولات پساکرونایی را در مدارس رقم زد

رضامراد صحرایی سرپرست وزارت آموزش و پرورش نیز در این برنامه گفت: این اقدام مهم یعنی شروع اتصال خانوار‌های ایرانی به فیبرنوری از درون مدارس، نوید توجه به مدرسه و آینده‌سازان کشور است.

وی با ابراز خرسندی از ورود اینترنت به همه مدارس با اجرای طرح فیبرنوری، ادامه داد: این اقدام نشان داد که می‌شود با کار جهادی، فاصله بین رویا و عمل را کم کرد و اکنون می‌توان تحولات پساکرونایی را در مدارس رقم زد.

صحرایی با اشاره به شکاف دیجیتالی گفت: اتصال مدارس به فیبر نوری، شکاف دیجیتالی را برطرف خواهد کرد. البته امکانات دیجیتالی برای مدارس کم نداریم، اما به دلیل نبود زیرساخت‌ها از کلان‌شهر‌ها خارج نشده است، اما با این اقدام، همه جای ایران پایتخت شده است و فاصله بین پایتخت و شهر‌های دیگر کم شده است و نشان از عدالت است.

 ۳۵ درصد مدارس تا پایان امسال به فیبرنوری متصل می‌شوند

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم در این مراسم گفت: با تلاش همکارانم توانسته‌ایم زیرساخت فیبر نوری را ظرف ۳ سال پیش ببریم و در تلاش هستیم تا پایان سال رقم پیش‌بینی شده را به ۴۰ تا ۵۰ درصد برسانیم و تا پایان دولت سیزدهم ۲۰ میلیون خانوار تحت پوشش فیبرنوری قرار خواهند گرفت.

وی با با بیان اینکه در کنار زیر ساخت اینترنت به دنبال اینترنت پرسرعت و باکیفیت هستیم، افزود: تاکنون ۴ هزار روستا را در دولت سیزدهم به اینترنت متصل کرده‌ایم و ۳ هزار روستا باقی‌مانده است که تلاش داریم به سرعت انجام شود.

زارع پور اضافه کرد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم که ۱۰، ۱۵ درصد مدارس تا پایان شهریور به فیبر نوری متصل شوند؛ همچنین تا پایان سال ۳۵ درصد مدارس و تا پایان دولت سیزدهم همه مدارس به فیبرنوری متصل شوند.

وی به ارائه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند اشاره کرد و افزود: تلاش می‌کنیم همه خدمات پنجره ملی تا پایان سال در خدمت مردم قرار گیرد؛ بنده اسامی هر چهار فرزندم که باید کتاب برایشان تهیه کنند در این سایت مشاهده کردم و امکان ثبت اینترنتی کتاب درسی در کنار ۳ هزار خدمت دیگر برای مردم فراهم است. از وزارت آموزش و پرورش می‌خواهیم بقیه خدمات آموزشی را هم به این پنجره متصل کند. مثلا می‌خواستم کارنامه فرزندانم را ببینم، اما نبود و ان‌شاءالله ظرف یک ماه آینده همه خدمات آموزش و پرورش به این پنجره متصل شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: چهارشنبه آینده آغاز عملیات اجرایی در ۱۰۰ شهر به فیبر نوری را شاهد خواهیم بود و تا پایان دولت سیزدهم، ۲۰ میلیون خانوار به فیبرنوری متصل می‌شود.

 حرکت به سمت افزایش کیفیت و عدالت آموزشی

رضامراد صحرایی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران نیز درباره مزایای تحت پوشش قرار گرفتن مدارس در طرح فیبرنوری، اظهار کرد: نکته اول اینکه این طرح فاصله بین شهر‌های بزرگ و کوچک و مدارس برخوردار و غیر برخوردار را کم کرده است.

وی با موضوع شکاف دیجیتال که یکی از چالش‌های امروز جهان هست، اشاره کرد و گفت: بسته‌های الکترونیکی تولید می‌کنیم، اما نمی‌توانیم به دست دانش آموزان در سراسر کشور برسانیم، اما طرح فیبرنوری، این شکاف را به حد صفر می‌رساند و ما را به فناوری‌های نوین آموزشی وصل می‌کند. یعنی به تمام معنا یک اقدام در جهت کیفیت آموزش و افزایش عدالت آموزشی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار