پيروي از ولايت فقيه موجبات ارتقاي ملي نظام را فراهم كرده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۵۵۰
نماينده ولي فقيه در اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانش آموزان كشور:

پيروي از ولايت فقيه موجبات ارتقاي ملي نظام را فراهم كرده است

نماينده ولي فقيه در اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانش آموزان كشور با اشاره به تجديد بيعت مردم ايران با ولي فقيه در 9 دي 88 گفت: پيروي از ولايت فقيه و اطاعت از فرمايشات ايشان همواره نظام مقدس جمهوري را به سوي پيشرفت و ارتقاي ملي پيش برده است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از كرمانشاه، حجت الاسلام محمدجواد علي اكبري روز گذشته در مراسم گراميداشت حماسه 9 دي در مقابل مسجد جامع كرمانشاه، نهم دي ماه را سالروز خلق حماسه اي ماندگار به همت مردم فهيم ايران در دفاع از حريم ولايت دانست و اين روز را روز برائت ملت از فتنه گران و فتنه انگيزان خواند.

وي در ادامه افزود: انقلاب اسلامي ايران در عصر حاضر توانسته است علاوه بر قطع دست ايادي استكباري در كشور، ملت هاي خفته در خواب گران را بيدار كند و ضمن تقويت گرايش هاي مختلف به سوي دين و اسلام ناب، زمينه هاي خيزش مردم عليه حاكمان ستمگر و دست نشاندگان را نيز بوجود آورد.

علي اكبري با اشاره به عاشوراي 88 تصريح كرد: سران فتنه حماقتي بزرگ از خود نشان دادند و با پرده دري و پاره كردن تمثال مبارك امام خميني (ره) و اهانت به مقدسات مردم در روز عاشورا، مقاصد پليد و انتقام جويانه خود را برملا كرده و همانند اسلاف خويش در روز عاشورا شادي كردند.

نماينده ولي فقيه در اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزان كشور خاطرنشان كرد: مردم در 9 دي 88 در تمام نقاط كشور با مقام معظم رهبري و آرمان هاي امام (ره) و شهدا بيعتي دوباره كردند.

وي تاكيد كرد: پيروي از ولايت فقيه و اطاعت از فرمايشات ايشان همواره نظام مقدس جمهوري را به سوي پيشرفت و ارتقاي ملي پيش برده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار