کد خبر:۱۰۷۵۷۴۴
در دیدار دانشجویان مازندران با نمایندگان مجلس مطرح شد

سعادتی: شاسی بلند‌ها برای از بین بردن اعتماد مردم بود / کریمی فیروزجایی: ۳ مصوبه واردات خودرو طی ۳ سال در مجلس داشتیم

دیدار دانشجویان دانشگاه‌های مازندران با عضو هیات رئیسه و عضو کمیسیون امنیت ملی در مجلس شورای اسلامی به صورت پرسش و پاسخ برگزار شد و نمایندگان به سوالات دانشجویان درخصوص واردات خودرو، مساله اهدای خودرو به نمایندگان و ... پاسخ دادند.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، تریبون آزاد دانشجویی با حضور مهدی سعادتی، عضو کمیسیون امنیت مجلس ملی شورای اسلامی و علی کریمی فیروزجایی، عضو هیات رئیسه مجلس در دانشگاه نوشیروانی بابل برگزار شد.

دانشجویان در این جلسه درخصوص مسائلی مانند فعالیت مافیای برنج، بحران خودرو، فیلترینگ، تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی، بی عدالتی در آزمون سراسری و ... انتقاداتی را مطرح کردند.
سعادتی در این مراسم با اشاره به اینکه دستور تشکیل سازمان برنج گرفته شده، اظهار کرد: مافیای برنج مشخص هستند. ولی اکنون اگر در مجلس پرس و جو کنید متوجه می‌شوید که ما پرچم دار مبارزه با مافیای برنج هستیم و با هیچ کس رودربایستی نداریم.

 

شاسی بلندها برای ایجاد اختلاف بین دولت و مجلس بود

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی به بیان اینکه مساله خودرو‌هایی که به نمایندگان مجلس داده شد، گفت: این خود یک پروژه بود که به اعتماد مردم ضربه بزنند و بین دولت و مجلس اختلاف ایجاد کنند البته اگر کسی خودرو گرفته باشد، باید با او برخورد شود.

وی به تصویب واردات خودرو در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: این مصوبه برای ایجاد رقابت و شکستن انحصارطلبی بود. یکی از افتخارات مجلس یازدهم شکستن انحصارات است. در این مصوبه مقرر شده بود ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو وارد شود، اما متاسفانه دستگاهی در پشت صحنه، آیین نامه اجرایی این مصوبه را به گونه‌ای تدوین می‌کند که تعداد خودرو‌های وارداتی به بیشتر از ۷۰۰ میلیون افزایش می‌یابد.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

مجلس به دنبال ایجاد چهارچوب برای فضای مجازی است نه محدودیت آن

سعادتی در بخش دیگری از این برنامه در پاسخ انتقاد یکی از دانشجویان به فیلترینگ، گفت: قطع به یقین بدانید که در همه دنیا قوانینی در حوزه فضای مجازی وجود دارد. مجلس شورای اسلامی نیز به دنبال این است که قانون برای فضای مجازی داشته باشیم. باید چهارچوبی برای این فضا تعریف کنیم نه محدودیت آن.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مجلس یازدهم در دفاع از محرومان اقدامات مهمی داشته، گفت: سعی کردیم نسبت به بالا بردن حقوق افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی اقداماتی داشته باشیم. حقوق سربازان را افزایش دادیم. افراد با درآمد بیشتر از ۱۰ میلیون تومان در ماه باید مالیات پرداخت کنند. افزایش حقوق کارمندان را تا ۲۰ درصد و حقوق افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی را تا ۴۰ درصد مصوب کردیم.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

وظیفه نمایندگان دخالت در ضعفف های قوه مجریه است

کریمی فیروزجایی در ادامه این برنامه و در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان درخصوص دخالت نمایندگان در انتصابات، اظهار کرد: در انتصاباتی که در استان انجام شده، نمایندگان دخالتی نداشته اند اگر موردی بوده اشاره کنید تا پیگیری کنیم.

نماینده بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اصل بر تفکیک قوا است، افزود: با این حال نمایندگان به عنوان ناظر مسئولیت دارند که بر عملکرد قوه مجریه نظارت کنند. به این معنی که اگر جایی ضعف یا سوءمدیریت وجود دارد، ما باید دخالت کنیم و این عین وظیفه ما است.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

وی در خصوص ایجاد وزارت بازرگانی توضیح داد: قرار است بخشی از وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صمت ادغام شوند و وزارت جدید بازرگانی ایجاد شود. این لایحه دولت است و باید منابع مورد نیاز آن را تأمین کند.

وی درخصوص مناطق آزاد گفت: منطقه آزاد اگر تبدیل به مرکزی برای صادرات تبدیل شود، اثرگذاری خوبی در اقتصاد دارد. این مناطق می‌توانند در صادرات برنج، به خصوص مرکبات و انواع و اقسام محصولات کشاروزی اثر داشته باشند. نیمی از مرکباتی که در ایران تولید می‌شود، باید صادر شود. اکنون سازوکاری برای صادرات نداریم که منطقه آزاد از این جهت می‌تواند کمک کننده باشد.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو

۳ مصوبه بی سرانجام واردات خودرو طی ۳ سال

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی به سه مرتبه تصویب واردات خودرو طی سه سال گذشته در مجلس اشاره کرد و گفت: معتقدیم که رمز توسعه صنعت خودرو در کشور، این است که رقیب پیدا کند.

وی درخصوص هزینه‌های شرکت‌های خودروساز گفت: هزینه نیروی انسانی این شرکت‌ها حدود هشت درصد است و هزینه‌های این شرکت‌ها در جای دیگر خرج می‌شود.

ما در سه سال گذشته سه بار واردات خود را مصوب کرده ایم و معتقدیم که رمز توسعه صنعت خودرو در کشور، این است که رقیب پیدا کنند. کل هزینه نیروی انسانی در شرکت‌های خودروساز حدود هشت درصد است. هزینه‌های این شرکت‌ها در جای دیگری خرج می‌شود.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار