کد خبر:۱۰۷۷۰۶۱
در حاشیه جلسه هیات دولت

اسلامی: دشمن صهیونیستی سال‌هاست اراجیف می‌گوید و جوسازی می‌کند

رئیس سازمان انرژی اتمی درباره ادعای رسانه‌های غربی مبنی بر ساخت سایت هسته‌ای در رشته‌کوه‌های زاگرس، اظهار کرد: دشمن صهیونیستی سال‌هاست این اراجیف را می‌گوید و جوسازی ایجاد می‌کند و هر زمان شرایط آنان در منطقه و در محیط خودشان تنگ و سخت می‌شود، این عملیات روانی و ادعا‌ها را تشدید می‌کنند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی امروز (سوم خرداد) در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره ادعای رسانه‌های غربی مبنی بر ساخت سایت هسته‌ای در رشته‌کوه‌های زاگرس، اظهار کرد: دشمن صهیونیستی سال‌هاست این اراجیف را می‌گوید و جوسازی ایجاد می‌کند و هر زمان شرایط آنان در منطقه و در محیط خودشان تنگ و سخت می‌شود، این عملیات روانی و ادعا‌ها را تشدید می‌کنند.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران مطابق موازین آژانس و پادمان کار می‌کند و هر زمان بخواهد فعالیتی انجام دهد، تنظیماتش را با آژانس برقرار و مطابق آن عمل می‌کند.

اسلامی یادآور شد: در فرآیند‌های طی‌شده گذشته دشمنان تلاش می‌کردند با جوسازی فشار حداکثری را بر کشور وارد کنند. در ماه‌های اخیر نیز با شکست مواجه شدند و الان شروع کردند که به مطالب جدیدی دامن بزنند که همان موارد مردود گذشته است و جایگاه و اعتباری ندارد.

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه نیروگاه اتمی استان خوزستان به خاطر بدعهدی خارجی‌ها سالیان سال متوقف مانده بود، ادامه داد: با استفاده حداکثری از توان ساخت داخل اولین بخش از این پروژه را آغاز کردیم که شامل آماده‌سازی سایت برای احداث ساختمان اصلی است و در راستای اجرای سند جامع راهبردی، توسعه نیروگاه اتمی را دنبال میکنیم.

‌وی با بیان اینکه نیروگاه ۳۰۰ مگاواتی دارخوین برای جنوب غرب کشور به ویژه استان خورستان مهم است، تاکید کرد: امیدواریم در گام نخست ساخت نیروگاه‌های کوچک بتوانیم نیروگاه ۳۰۰ مگاواتی دارخوین را احداث کنیم تا فصل جدیدی در ظرفیت صنعتی و فناوری کشور ایجاد کنیم و همچنین این فناوری را در سطح کلی نیز گسترش دهیم.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار