يادواره 18 شهيد سپاه حضرت ابوالفضل (ع) در آموزشكده سما خرم‌آباد برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۷۹۰

يادواره 18 شهيد سپاه حضرت ابوالفضل (ع) در آموزشكده سما خرم‌آباد برگزار شد

يادوراه 18 شهيد حادثه انفجار پادگان امام علي(ع) سپاه 18 حضرت ابوالفضل (ع) امروز در آموزشكده سما خرم آباد برگزار شد.  
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از خرم آباد، كريم زيني وند، رئيس سازمان بسيج دانشجويي استان لرستان در يادواره 18 شهيد حادثه انفجار پادگان امام علي (ع) سپاه حضرت ابوالفضل (ع) كه امروز به همت بسيج دانشجويي آموزشكده سما خرم آباد در اين آموزشكده برگزار شد، امام شناسي را ضرورت نسل جوان بويژه دانشجويان دانست و گفت: با شناخت امام عصر خويش مي توان راه از بيراهه را شناخت و منحرف نشد.

وي با اشاره به اينكه نبرد فرزندان ولايت در عصرحاضر به مراتب پيچيده تر از گذشته است، تصريح كرد:‌ امروز نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در معرض تهديدات نرم دشمنان است و نمي توان دوست را از دشمن تشخيص داد، از اين رو بايد در مسير ولايت و با بصيرت دشمن را شناخت.
 
زيني وند ادامه داد: دانشجوي با بصيرت ايراني، امروز مي داند صحنه مقابله با استكبار و مبارزه با استبداد و استقلال طلبي  و عدالت خواهي و تحقق آرمان هاي مقدس انقلاب جزء در سايه آگاهي از دشمن امكان پذير نيست.

رئيس سازمان بسيج دانشجويي استان لرستان به دانشجويان توصيه كرد كه در شرايط كنوني با سرلوحه قرار دادن آرمان هاي اسلامي و ملي، وظيفه دانش پژوهي، تحقيق و نوآوري علمي و تلاش در جهت اعتلاي اقتصادي و فرهنگي كشور را به نحو مطلوب انجام دهند.

لازم به ذكر است، در اين مراسم يكي از مداحان اهل بيت عصمت و طهارت (ع) به ذكر مصيبت و نوحه خواني پرداخت./انتهاي پيام/ 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار