به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، فتاح کرمی در آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشکده علوم پزشکی شهرستان بروجن، اظهار داشت: حدود بیست سال طول کشید تا این دانشکده ارتقاء پیدا کند و افراد بسیاری زحمات زیادی برای این دانشکده کشیدند.
وی افزود: خداوند زمانها را بین انسانها تقسیم کرده و تا چشم بر هم بزنیم زمان ما تمام میشود، خصوصا زمانی که مدیران مسئولیت دارند، امید است همه مسئولین در پیشبرد اهداف به خوبی تلاش کنند. مقام معظم رهبری فرمودند هر کسی که به منافع ملی اهمیت میدهد باید در جهت بالا بردن روحیه ایمان و امید تلاش کند، ما مسئولین باید موجب افزایش ایمان بین مردم باشیم طوری که احکام اسلامی در جامعه جاری شود و اینگونه حقالناس پایمال نمیشود.
فرماندار شهرستان بروجن ادامه داد: قبل از تعطیلات در روز شنبه، 13 خردادماه شهرستان بروجن میزبان دکتر عیناللهی وزیر بهداشت و درمان بود که اتفاقاتی در این سفر افتاد. متاسفانه در این سفر رئیس بیمارستان بروجن عزل شد که اصلا اتفاق جالبی نبود. وزیر بهداشت به شهرستان بروجن دعوت شد تا از کمبود متخصص و تجهیزات، عدم امنیت شغلی نیروهای بیمارستان، مشکلات سیستم برق بیمارستان و ... گفته شود تا در حد توان این مشکلات را برطرف کند اما اتفاقی افتاد که همه ناراحت شدند.
وی مطرح کرد: وزیر بهداشت در مصاحبهای بیان کرد از صبح در بروجن برق قطع بود در حالی که برق از ساعت 11:07 دقیقه تا نزدیک ظهر قطع شده بود و بیمارستان سریع متصل به برق اضطراری میشود و در زمانی که وزیر بهداشت به بیمارستان بروجن آمد اتاق عمل فعال، ICU با 12 بیمار تحت مداوا کار خود را پیش میبرد و تمامی قسمتها فعال بود، تنها جایی که به دلیل حفاظت از دستگاهها فعال نبود CT اسکن و MRI بود چرا که این دستگاهها به قدری گران هستند که اگر دچار آسیب شوند علاوه بر هزینههای میلیاردی باید چند ماه وقت گذاشت تا قطعه آسیب دیده را وارد کرد به همین دلیل در بیمارستانها این دستگاهها را زیر بار ژنراتور نمیبرند.
کرمی خاطرنشان کرد: قطعی برق یک حادثه بود که به سرعت در بیمارستان و در شبکه برق شهرستان بروجن در حال رفع تقص بود و بیمارستان بروجن فعال بود، اگر کسی هم نیاز به خدمات ضروری این دو دستگاه داشت حتما به شهرهای دیگر اعزام میشد. تصمیم وزیر بهداشت، تمام خدمات کادر درمان بیمارستان بروجن را زیر سوال برد و جالبتر اینکه به دلیل مشکلات موجود و متعدد بیمارستان بروجن مکاتباتی در روزهای قبلی با شرکت برق و دانشگاه علوم پزشکی شد تا علت مشکل به صورت کامل ریشه یابی شود.
فرماندار شهرستان بروجن گفت: در حال حاضر ناراحت و نگران هستم چرا که باید یک مدیر توانمند را تودیع کرد و نباید با بیانصافی توپ را در میدان دیگران انداخت، اگر قرار بود کسی این مشکلات را پیگیری کند نیروهای ستادی هستند، کسانی که در مرکز استان مستقرند و با توجه به مکاتبات فراوانی که در خصوص بیمارستان بروجن و مشکلات آن شده و نادیده گرفته شده است قطعا رئیس بیمارستان نباید عزل میشد بلکه عوامل دیگر باید توبیخ میشدند.
کرمی خاطرنشان کرد: مشکلات بیمارستان بروجن حل نشده است چرا که این بیمارستان با هزاران مشکل در یک افتتاحیه پرمشکل با فشار سیاسیون تحویل علوم پزشکی شد و این مشکلات همچنان ادامه دارند. وزیر بهداشت دعوت شد مشکلات را ببنید و رفع کند اما موحب این اتفاق ناخوشایند شد و در نهایت در رسانه ملی گفته شد برق از صبح تا ساعت 15 قطع بوده است که این اصلا واقعیت ندارد. قطعا منکر نارساییها و مشکلات بیمارستان بروجن نیستیم، انتظار میرود اینها رفع شوند تا خدمات بهتر و باکیفیتتر به مردم ارائه شود.
اسفندیار حیدریان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری نیز در این آیین اظهار داشت: سالیان سال بود که به دنبال ارتقاء دانشکده پرستاری بروجن به علوم پزشکی بودیم که متاسفانه به دلایلی به نتیجه نرسید که خوشبختانه در دولت سیزدهم با پیگیری نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد موفق به انجام این کار شدیم که امید است این ارتقاء موجب خیر و برکت باشد.
وی بیان داشت: جلسات متعددی با مسئولین در خصوص پذیرش دانشجویان رشتههای جدید دانشکده علوم پزشکی بروجن گرفته شد و مکاتبات در خصوص سه رشته بهداشت، هوشبری و رادیولوژی صورت گرفته است تا در مهرماه دانشجو برای این رشتهها پذیرش شود. در کوتاهترین زمان ممکن نیز دانشجو برای سایر رشتهها خصوصا رشته پزشکی و دندانپزشکی گرفته میشود که موجب خدمات رسانی بهتر میشود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری مطرح کرد: رشتههایی توسعه مییابند که پاسخگوی اجتماعی باشند و عملا در دانشگاه علوم پزشکی رشتههایی مثل فیزیوتراپی، بهداشت حرفهای و ایمنی کار و ... توسعه یافتند چرا که نیاز بوده و پاسخگوی اجتماعی دارند.
وی افزود: قطعا تلاش میشود در این دانشکده هم رشتههایی آورده شود که مطابق با آمایش سرزمینی و پاسخگوی نیاز مردم باشد. در خصوص کارشناسی ارشد هم هیچ مشکلی برای این رشتهها در دانشکده علوم پزشکی بروجن نیست که اگر زمینه فراهم شود نیروهای مورد نیاز دانشکده جذب میشوند.
حیدریان در پایان خاطرنشان کرد: در رابطه با بیمارستان ولی عصر(عج) بروجن برای آموزشی و درمانی شدن آن، مکاتبه شده است که سعی میشود اینکار را هر چه سریعتر انجام داد.
گفتنی است بهرام عیناللهی ۱۳ خرداد در جمعبندی سفر دو روزه به چهارمحال و بختیاری در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه سلامت مردم برای وزارت بهداشت و درمان در اولویت قرار دارد، اظهار کرد: سلامت مردم و کوتاهی در این حوزه خط قرمز وزارتخانه است، در اورژانس بیمارستان ولیعصر با معطلی بسیار زیاد بیماران مواجه بودیم که علت توسط پرسنل قطعی برق عنوان شد، برق بیمارستان از نکات مهم است.
وزیر بهداشت و درمان افزود: مدیر بیمارستان مسئول است که مشکلات را در کوتاهترین زمان حل کند، دلایل پرسنل قانعکننده نبود و به همین دلیل مدیر بیمارستان برکنار شد، مدیر باید مسئولیت خود را به نحو احسن انجام دهد، در حوزه پزشکی حتی ثانیهها نیز ارزشمند است و امکان دارد بیمار دچار مشکل جدی شود.