آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۱۱۰۳

مسکو: هدف داعش در افغانستان تضعیف ثبات آسیای مرکزی است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه به خبرنگاران گفت داعش علاوه بر فعالیت علیه طالبان به دنبال تضعیف ثبات کشور‌های آسیای مرکزی است.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در یک نشست خبری اظهارداشت گروه تروریستی داعش با حمایت نیرو‌های خارجی در پی تضعیف ثبات کشور‌های آسیای مرکزی است.

وی با ابراز نگرانی از تهدید داعش افزود وضعیت امنیتی افغانستان وخیم است.

زاخارووا گفت تامین مالی گروه تروریستی داعش در افغانستان توسط سرویس‌های اطلاعاتی خارجی انجام می‌شود.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه از هیچ کشوری نام نبرد، اما پیش از این «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه این کشور گفته بود آمریکا از داعش و القاعده در افغانستان حمایت می‌کند.

وی در نشست امروز خود نیز اظهارداشت تروریست‌های خارجی هم در صفوف داعش هستند.

با این حال، «ودانت پتل» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت این اظهارات واقعیت ندارد و گفته‌های لاوروف «پروپاگندای روسیه» است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار