کد خبر:۱۰۸۱۱۴۰

ایران عضو ناظر شورای اطلاعات مالی کشور‌های مستقل مشترک‌المنافع شد

دبیر شورای عالی پیشگیری و مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم اعلام کرد: پیرو اقدامات مناسب در مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، ایران به عضویت ناظر شورای روسای واحد‌های اطلاعات مالی کشور‌های مستقل مشترک المنافع درآمد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در این نشست نمایندگانی از کشور‌های جمهوری اسلامی ایران، بلاروس، ارمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه، تاجیکستان، ازبکستان، هندوستان، دبیرخانه و کمیته اجرایی شورای کشور‌های مشترک المنافع، دفتر هماهنگی مبارزه با جنایات سازمان یافته و سایر جنایات خطرناک در کشور‌های مشترک المنافع، گروه منطقه‌ای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم اوراسیا (EAG) و چند سازمان منطقه‌ای دیگر حضور داشتند.

بر اساس این گزارش شورای روسای واحد‌های اطلاعات مالی کشور‌های مشترک‌المنافع (CHFIU) با ابتکار عمل کشور‌های مستقل مشترک المنافع در ۱۵ آذرماه ۱۳۹۱ (۵ دسامبر ۲۰۱۲) با هدف ایجاد یک نهاد هماهنگ کننده در کشور‌های مشترک المنافع برای اطمینان از سازماندهی و هماهنگی مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم (AML/CFT) تأسیس گردید. شورای مذکور گزارشات خود را به شورای سران کشور‌های مستقل مشترک المنافع ارائه می‌دهد.

این گزارش می‌افزاید، خانی رییس مرکز اطلاعات مالی از ارایه چندین گزارش اژ اقدامات جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم به گروه منطقه‌ای اوراسیا از نهاد مالی Fatf خبر داد و عنوان نمود این ارایه‌ها مورد استقبال کشور‌های عضو و سایر نهاد‌های حاضر در گروه به عنوان ناظر قرار گرفته است.

اعضای اصلی شورای روسای واحد‌های اطلاعات مالی کشور‌های مستقل مشترک المنافع شامل روسای مراکز اطلاعات مالی (FIU) کشور‌های جمهوری ارمنستان، جمهوری بلاروس، جمهوری قزاقستان، جمهوری قرقیزستان، فدراسیون روسیه، جمهوری تاجیکستان و جمهوری ازبکستان می‌باشد و کشور‌های جمهوری اسلامی ایران و هندوستان نیز عضو ناظر آن هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار