کد خبر:۱۰۸۱۹۳
مجمع دانشجويان پيرو خط امام و رهبري دانشگاه شهركرد:
دستگاه قضایی دادگاه تخلفات مهدي هاشمي، فعال فتنه 88 را برگزار کند
مجمع دانشجويان پيرو خط امام و رهبري دانشگاه شهركرد با صدور بیانیهای خواستار لغو حكم محكوميت كاوه اشتهاردي و برگزاري دادگاه رسيدگي به تخلفات مهدي هاشمي به عنوان يكي از فعالان اصلي فتنه 88 شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شهرکرد، در پي محكوميت كاوه اشتهاردي، مدير مسئول روزنامه ايران، مجمع دانشجويان پيرو خط امام و رهبري دانشگاه شهركرد با صدور بيانيهاي، اعتراض شديد خود را نسبت به صدور اين حكم اعلام كرده و خواستار لغو حكم صادره و برگزاري دادگاه رسيدگي به تخلفات عديده مهدي هاشمي به عنوان يكي از فعالان اصلي فتنه 88 شد.
در این بیانیه خطاب به رئيس قوه قضاييه آمده است: آملي لاريجاني، انتظار از دستگاه تحت امر شما به گونه اي ديگر بود، نه اينكه يك متهم فراري كه از ترس محاكمه، جرأت بازگشت به ميهن خود را ندارد، ليكن به راحتي در دبي، تركيه و لبنان به ديدار خانواده و نزديكان خويش مي آيد، بتواند حكم حبس و شلاق را براي يكي از روشنگران صحنه غبارآلود فتنه 88 بگيرد.
اين بيانيه خطاب به دستگاه هاي انتظامي و امنيتي كشور تصریح می کند: شمايي كه به راحتي شهرام جزايري را تنها چند روز پس از فرار از زندان در يكي از نقاط دور افتاده شيخ نشين امارات دستگير و به كشور باز مي گردانيد و يا حتي با انجام عمليات هاي گسترده و پيچيده اطلاعاتي و امنيتي، شرور معدوم، ريگي جنايتكار را در دام مي اندازيد، چگونه از بازداشت و دستگيري شخصي كه محل اقامت و انجام ملاقات هاي وي در دبي بر شما آشكار است، باز مانده ايد!.
مجمع دانشجويان پيرو خط امام و رهبري دانشگاه شهركرد در پايان اين بيانيه خاطرنشان کرده است: انتظار از تشكل هاي دانشجويي سراسر كشور اين است كه مطالبه خود را در مورد پرونده سنگين اتهامات مهدي هاشمي تا رسيدن به نتيجه نهايي كه يا مجرم شناخته شدن هاشمي يا تبرئه وي است، ادامه دهند و رسالت اصلي خويش را كه همانا روشنگري و مطالبه گري است به انجام رسانند./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰