به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از تلویزیون اینترنتی کتاب، شیوا مقدم رئیس فرهنگسرای خانواده در خصوص اهداف فرهنگسرا، بیان کرد: فرهنگسرای خانواده در راستای اهداف ۱۷گانۀ سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به حوزۀ خانواده و تکریم آن میپردازد. در جوامع بین الملل وملی، هر جامعهای که به دنبال توسعه هستند به حوزۀ تکریم خانواده توجه دارند. بر اساس مطالعاتی که در فرهنگسرای خانواده داشتیم، عناصری که منجر به تکریم خانواده میشوند تقریباً در همۀ دیدگاههای روانشناسی مشترک است.
مقدم دربارۀ نهاد خانواده گفت: خانواده، یک نهاد فطری است و عناصری که منجر به تحکیم خانواده میشوند، فطری هستند. «ما بودن» و دوری از منیتهای بعد از ازدواج یکی از موضوعاتی است که در حوزۀ تحکیم خانواده به آن پرداخته میشود. خانوادههایی که به این «ما شدن» رسیده اند در این زمینه موفقتر هستند. نگاه به هویتهای زنانه و مردانه از دیگر مسائلی است که منجر به تحکیم خانواده میشود.
رئیس فرهنگسرای خانواده مطرح کرد: زوجهای شاعر حاضر در این محفل به عنوان خانوادههای شکوفا و بالنده در زمینۀ خانوادگی و اجتماعی که موفق هستند، میتوانند الگوهای خوبی برای جوانان ما باشند.
وی بر اساس تجربۀ زیستۀ خود در حوزۀ فرهنگ، افزود: میتوانم بگویم کسانی که در خانواده حمایت معنوی دارند در عرصۀ اجتماعی مؤفقتر هستند. این حمایت معنوی منجر به موفقیت در جامعه و خانواده شده و چه خوب است که زوجهای ما و جوانانمان بیشتر با این خانوادهها آشنا شوند.
این محفل ادبی با اجرای سیدمحمدجواد شرافت و با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و زوجهای شاعر کشورمان از جمله حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا زائری، علیرضا قزوه، سعیده حسینجانی، بهروز قزلباش، سودابه امینی، عاطفه جوشقانیان، محمدحسین مهدویان، سیدوحید سمنانی، نوشین نامداری و همچنین حسین پورقلی، شاعر طنز پرداز کشور برگزار شد.
بر این اساس، در این محفل، زوجهای شاعر دربارۀ زندگی مشترکشان، چگونگی تولید اثر هنری، خاطرات زندگی مشترکشان و... برای حاضران صحبت کردند و سرودههای خود را خواندند.
گفتنی است، این نشست به همت خانۀ کتاب و ادبیات ایران برگزار و از طریق تلویزیون اینترنتی کتاب پخش شده است. علاقهمندان میتوانند این برنامه را از آرشیو این تلویزیون در بستر تلوبیون مشاهده کنند.