به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، خانم طالبی در مراسم افتتاحیه نخستین رویداد ملی روایت جهاد که در سالن همایشهای کتابخانه قلم مشهد مقدس برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مباحثی که در بحث دایره مخاطبان حرکتهای جهادی باید داشته باشیم این است که این دایره مخاطبان را بازتر کرده و حرکتهای جهادی را صرفا منوط به یک حیطه افراد خاصی ندانیم.
وی با اشاره به اغتشاشات صورت گرفته کشور در سال گذشته، تاکید کرد: اگر ما میدانستیم که چگونه باید از ظرفیتهای مردمی برای پای کار آوردن در مباحث جهادی و ... استفاده کنیم ما دیگر اتفاقات سال گذشته را نداشتیم و به جای آن میتوانستیم از ظرفیتهای همین دختران دهه هشتادی در حوزه اقدامات جهادی استفاده کنیم.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه امروز سالگرد پیام صور نامه تاریخی حضرت امام در شکل گیری جهاد سازندگی است، گفت: اگر ما واقع گرایانه، صادقانه، متواضعانه و همدلانه این باور را داشته باشیم که مردم صاحبان اصلی انقلاب اسلامی هستند و با روی خوش پذیرای آنها باشیم، اما این منظور را ندارم که به اصطلاح امروزیها " مذهبی صورتی" باشیم و برای جذب هر اتفاقی که رقم خورد، خورد.
طالبی خاطر نشان کرد: ما باید این این ظرفیت را باور کنیم که اگر این مهم رخ دهد دیگر این ضربههایی که در ابتدا این دختران ما به خودشان و در ظاهر به انقلاب اسلامی میزنند و همینها به کمک خواهند آمد که باورکردنی نخواهد بود.
وی تصریح کرد: یک اشکالی که کارهای جهادی دارد دولتی شدن آن است در حالی که ما اگر میخواهیم جهاد سازندگی احیا شود تجربههای متعدد نشان داده باید به دل مردم برگردیم و و از ظرفیتهای مردمی که یک پاکی خاصی به این مهم میدهد استفاده کنیم.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به آیه ۲۰۰ سوره آل عمران گفت: خداوند متعال در این آیه میفرماید که یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ؛ صبر کنید و با هم صبر کنید و با هم نگه بدارید که در اینجا منظور از با هم نگهدارید، اینجا نگهداری ایمان است.
طالبی خاطر نشان کرد: ما باید از طریق این رویدادها از همه اقشار جامعه و از باب حل مسائل انقلاب اسلامی به آن مردمگرایی جهادی برسیم.
وی تصریح کرد: روایت ملی جهاد خود نیز یک نوع جهاد است و به تصریح، ولی امر مسلمین دو نکته در اینجا وجود دارد یک که اگر ما بخواهیم و نخواهیم مردم نیاز به الگو دارند و آموزش جهاد با کتاب و دفتر نمیشود بلکه آموزش روایت جهاد با الگوی جهادی است و ما باید الگوهای جهادی را به دست جوانان بدهیم نه تنها جوانان ایران بلکه جوانان تمام دنیا.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ما باید روایتهای چالشهای جهاد را به صورت صادقانه داشته باشیم، گفت: شیخ زکزاکی میفرمود که ما هر چه داریم از شما داریم و باتوجه به این باری که بر روی دوش ما گذاشته شده ما باید الگوها را بیابیم تا بتوانیم انها را شرح و بعد آن را به جامعه معرفی کنیم.