خواستار توقف اهانت به مسلمانان و مقدسات مسلمانان در سوئد هستیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۴۰۹۷
معاون روابط عمومی بسیج دانشجویی تهران بزرگ در مصاحبه با دانشجو

خواستار توقف اهانت به مسلمانان و مقدسات مسلمانان در سوئد هستیم

فخرایی: اجازه رسمی دولت سوئد به تروریست های افراطی برای سوزاندن و پاره کردن قرآن در عید مسلمانان، فراخوانی صریح برای خصومت، خشونت و شعله ور شدن درگیری در جهان است.
خواستار توقف اهانت به مسلمانان و مقدسات مسلمانان در سوئد هستیم

سجاد فخرایی در گفتگو با گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به هتک حرمت قرآن در سوئد گفت: ما از مردم ایران و همه مسلمانان جهان می‌خواهیم که در مقابل مجوز رسمی دولت سوئد برای هتاکی و اهانت به قرآن کریم محصولات و کالاهای سوئدی را تحریم کنند. از دولت‌ها و ملت مسلمان و مجامع حقوق بشری میخواهیم تا مواضع جدی و واحدی در قبال این احانت اتخاذ کنند این کاربه هیچ وجه قابل پذیرش نیست. ما این اقدام را محکوم می‌کنیم و خواستار توقف اهانت به مسلمانان و مقدسات مسلمانان در سوئد هستیم.
اجازه رسمی دولت سوئد به تروریست های افراطی برای سوزاندن و پاره کردن قرآن در عید مسلمانان، فراخوانی صریح برای خصومت، خشونت و شعله ور شدن درگیری در جهان است.
اقدام اخیر بسیار شنیع است و این اقدامات نشان‌دهنده روحیه نفرت‌انگیز و تهاجمی است که ربطی به آزادی بیان ندارد،بلکه یک عمل نژادپرستی و تحریک به خشونت و نفرت است.این اقدام غیرمسئولانه اقدامی تحریک آمیز و اعلام جنگ علیه بیش از 2 میلیارد مسلمان در کشورهای مختلف جهان است و نتیجه گسترش مداوم گفتمان پوپولیستی بر اساس نفرت پراکنی در اروپا بر اساس اعتقاد، نژاد یا مذهب است.

برچسب ها:
قرآن
پربازدیدترین آخرین اخبار