به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، میلاد اصلانی مدیر محصول و مدیر برنامه نویسی بردار بیان کرد: این محصول موتور نمایش و ارائه خدمات واقعیت افزوده بر بستر وب و بدون نصب اپلیکیشن است، این موتور توانایی نمایش محتواهای صوت، تصویر، ویدیو و مدل سه بعدی را دارا است.
وی ادامه داد: به وسیله این خدمت سطح تمام محصولات فیزیکی تبدیل به یک رسانه میشود، تا پیش از این محصولات ارائه شده توسط AR را یا به صورت اپلیکیشن یا با استفاده از آیتمهای رایگان گوگل استفاده کردهاند که فقط توانایی درج عکس سه بعدی بروی یک سطح را داشته است، اما ما در این محصول که به صورت مارکر بیس است، محتوای ارائه شده به صورت مدل سه بعدی، ویدیو، موسیقی، عکس را شناسایی کرده و بر روی تصویر مورد نظر که میتواند کارت ویزیت، منوی رستوران، کارت هدیه بانکی باشد نمایش میدهد.
مدیر محصول این شرکت دانش بنیان گفت: با اسکن کیو آر کد موجود بر روی کارت ویزیت، کارت هدیه بانکی و ... بدون نصب هیچ اپلیکیشنی از طریق خود مرورگر گوشی خدمات مورد نظر ارائه میشود.
اصلانی اظهار کرد: یکی از کاربردهای این خدمت کارت هدیه بانکی است. برای مثال بانک میتواند پیام تبریک ویدیویی خود را روی کارت ضبط و آپلود کند و تحویل گیرنده نهایی با اسکن کارت میتواند پیام ضبط شده را تماشا کند.
وی با اشاره به اینکه این فناوری با کدنویسی صورت گرفته بومیسازی شده است گفت: در این محصول خود کاربر، محتوای تولید شده خود را در لحظه میتواند آپلود کند.
این مدیر دانشبنیان یادآور شد: این محصول بهمنماه سال ۱۴۰۱ منتشر شده است و از اسفندماه همان سال وارد بازار و در اختیار کاربران قرار گرفته شده است.
گفتنی است، این محصول دانش بنیان در بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ در معرض بازدید قرار گرفته شد.