آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۴۵۷۸
امیرعبداللهیان:

تقویت سازمان شانگ‌های به تحقق چندجانبه‌گرایی در جهان کمک می‌کند

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت که تقویت سازمان همکاری شانگ‌های به تحقق چندجانبه‌گرایی در جهان و دوری از یک جانبه‌گرایی کمک می‌کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جمهوری اسلامی ایران امروز (سه‌شنبه) ۱۳ تیر ماه و در بیست و سومین نشست سران سازمان همکاری شانگ‌های که به صورت مجازی و به ریاست هند برگزار شد، رسما به عضویت دائم این سازمان درآمد. در این نشست ایران به عنوان نهمین عضو رسما به این سازمان پیوست.

چین، روسیه، هند، قزاقستان، تاجیکستان، قرقیزستان، پاکستان و ازبکستان هشت دیگر این سازمان هستند.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیونی فونیکس چین درباره عضویت دائم ایران در سازمان همکاری شانگ‌های و فرصت‌هایی که برای ایران در این خصوص ایجاد می‌شود، ضمن قدردانی از حمایت‌های دولت چین به ویژه حمایت‌های شی جین پینگ رئیس جمهور چین و وزیر خارجه این کشور که به تکمیل عضویت ایران در سازمان همکاری شانگ‌های کمک کردند، افزود: به موازات همکاری‌های راهبردی ایران و چین، عضویت ایران در شانگ‌های یک ظرفیت فزاینده و نیرومندتری را فراهم کرده که در قالب چندجانبه نیز ایران و چین با حضورشان در شانگ‌های بتوانند همکاری‌ها را توسعه دهند.

وی خاطرنشان کرد: طبعا یکی از موضوعات مورد توجه ما در شانگ‌های تمرکز بر صلح و امنیت جهانی است.

رئیس دستگاه دیپلماسی درباره تاثیرات عضویت ایران در سازمان همکاری شانگ‌های و همچنین عضویت آینده در بریکس نیز اظهار داشت: با توجه به موقعیت ویژه ژئواستراتژیک، ژئوپلتیک و ژئواکونومیک ایران شرایط ایجاد می‌شود که ما هم بتوانیم از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کنیم و هم توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران و هم ظرفیت‌های کشور ایران را با دیگر اعضا در شانگهای، بریکس و اتحادیه اقتصادی اوراسیا به اشتراک بگذاریم.

رئیس دستگاه دیپلماسی درباره اهمیت عضویت ایران در سازمان همکاری شانگ‌های نیز اظهار داشت: شانگ‌های و تقویت آن به تحقق چند جانبه‌گرایی در جهان و دوری از یک جانبه‌گرایی کمک می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار