32 مصوبه سفر رئيس جمهور به پاسارگاد اجرایی شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۵۲۵
سرپرست فرمانداري پاسارگاد:

32 مصوبه سفر رئيس جمهور به پاسارگاد اجرایی شد

سرپرست فرمانداري پاسارگاد گفت: حاصل سفرهاي دور اول، دوم و سوم رئيس جمهور به استان فارس، ارائه 55 مصوبه براي شهرستان پاسارگاد بود كه 32 مصوبه آن به صورت 100درصد اجرا شده و 23 مصوبه داراي پيشرفت بالاي 70درصد است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مرتضي شريفي شب گذشته در نشست خبري با اشاره به مصوبات سفرهاي هيئت دولت به شهرستان پاسارگاد اظهار داشت: حاصل سفرهاي دور اول، دوم و سوم رئيس جمهور به استان فارس، ارائه 55 مصوبه براي شهرستان پاسارگاد بود كه 32 مصوبه آن به صورت 100درصد اجرا شده و 23 مصوبه داراي پيشرفت بالاي 70درصد است.

سرپرست فرمانداري پاسارگاد گفت: با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري، ‌مصوبات دولت در سفرهای استانی باید پیگیری و اجرا شود.

وي با بيان اينكه مصوبات سه سفر هيئت دولت به شهرستان پاسارگاد شامل پروژه هايي در بخش هاي راه و ترابري، كشاورزي و منابع طبيعي، بهداشت و درمان، تربيت بدني، آموزش و پرورش، صدا و سيما، ارتباطات و مخابرات و اشتغال است، اضافه كرد: اميدواريم در سالي كه به فرموده مقام معظم رهبري به نام همت مضاعف و كار مضاعف نامگذاري شده، با همت مضاعف و كار مضاعف همه مسئولان شاهد اجراي 100درصدي اين مصوبات باشيم.

شريفي با تاكيد بر اينكه تمام تلاش خود را براي رفع مشكلات و كمبودهاي بيمارستان امام صادق(ع) پاسارگاد خواهيم كرد، گفت: تا كنون چندين بازديد از اين بيمارستان انجام داده ايم و با صحبت هايي كه با رئيس شبكه بهداشت و درمان شهرستان پاسارگاد و همچنين رئيس بيمارستان داشتيم، گزارشي از روند رفع مشكلات مطرح شده در بازديد قبل را دريافت كرديم.

سرپرست فرمانداري پاسارگاد بيان داشت: با توجه به اينكه شهرستان پاسارگاد در مسير جاده ترانزيتي قرار دارد و شاهد تصادف هاي زيادي در اين مسير هستيم، از اين رو بخش اورژانس اين بيمارستان بايد داراي اكيپ متخصص و تجهيزات كامل باشد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار