به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عاطفه خادمی در چهارمین روز از رویداد ملی "دا" که در فرهنگسرای نیاوران در حال برگزاری است، بیان کرد: رویداد ملی "دا" مفهوم کنشگری دختران را به همراه دارد تا این مهم به عنوان یک ظرفیت بدیع در کشور مطرح شود و در جامعه مخاطب خود که جامعه دختران ایران زمین است، جای بگیرد.
وی نگاه "دا" را به عنوان جغرافیای کلان و ایران عنوان کرد و افزود: "دا" به دنبال این بوده که برای دختران، نمونههایی از فضاهای کنشگری مطلوبی را که با شاخصهای گفتمانی است، خلق کند.
مشاوراجتماعی وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی ادامه داد: در رویداد ملی"دا" سعی کردیم روایت هنر را بازنمایی کنیم که چگونه هنر برای جامعه دختران میتواند به روایت حل مسائل اجتماعی بپردازد و دختران چگونه میتوانند در حل مسائل اجتماعی با زبان هنر، کنشگری داشته باشند.
خادم با بیان اینکه براین قائل هستیم که قرارگرفتن در این فرایند، ارزش آفرینی دختران برجسته میشود و ظرفیت، استعداد و پتانسیل آنها به ظهور میرسد، گفت: ایدههای خلاقانه و بدیعی که توسط دختران مطرح و از زبان هنر استفاده میشود، برای روایت مسئله اجتماعی خودشان تاثیرگذاراست.
وی به ادامه برگزاری رویدادملی"دا" در بخشها، موضوعات و مخاطبان مختلف کشور در سالهای آینده تاکید کرد.
گفتنی است، اختتامیه دومین رویداد ملی ارزش آفرینی دختران روز یکشنبه ۱۸ تیر با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.