به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی و اموربین الملل، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در جمع هیات امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوقهای تابعه، بزرگترین رنج صندوق را عدم شناخت مسئولین و جامعه هدف از مزایا و خدمات صندوق عنوان کرد.
بیت اله برقراری با تاکید بر نگاه ویژه امامین انقلاب و اصل ۲۹ قانون اساسی در حمایت از قشر شریف و زحمتکش کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: بر اساس قانون ساختار نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی، چشم انداز ۲۰ ساله نظام مقدس اسلامی و برنامههای توسعهای کشور، بایستی پوشش ۱۰۰ درصدی مشمولین جامعه هدف محقق گردد.
مدیرعامل صندوق بیان داشت: اقدامات و فعالیتهای صندوق بر مبنای رویکرد تحولی و برنامه راهبردی ۵ ساله، در راستای اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی که همان توسعه عدالت اجتماعی است در حال پیگیری است.
برقراری با اشاره به توجه ویژه دولت مردمی سیزدهم به جامعه هدف صندوق، اظهار داشت: به طور ویژه از زمان استقرار دولت مردمی، انقلابی و جهادی سیزدهم توانستیم با مدیریت صحیح منابع مالی و سرمایه گذاری، پرتفوی سرمایه گذاری صندوق در بازار سرمایه را افزایش دهیم.
بیت اله برقراری با تاکید بر مثبت شدن تراز مالی و افزایش پایداری صندوق تا سال ۱۴۲۲، به بحران صندوقهای بازنشستگی در جهان اشاره کرد و گفت: برای اینکه ناترازی در منابع و مصارف نداشته باشیم، محاسبات بیمهای و اکچوئری، پیوست دائمی و مستمر همه اقدامات و فعالیتهای صندوق قرار گرفته است.
مدیرعامل صندوق نسبت پشتیبانی صندوق بر اساس استانداردهای مطلوب بین المللی را یک به ده عنوان کرد و افزود: این مقیاس در سطح استاندارد جهانی یک به شش میباشد.
داریوش سلمانیان رئیس هیئت مدیره صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ضمن خیر مقدم به اعضای هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوقهای تابعه گفت: با توجه به اینکه بیمه اجتماعی بیمه اختیاری است، به دنبال آن هستیم تا سهم دولت را به صورت کامل دریافت نمائیم.
رئیس هیئت مدیره صندوق افزود: متناسب با قوانین بالادستی همراه با محاسبات بیمهای و اکچوئری به دنبال اتخاذ تصمیماتی درخصوص افزایش پایداری صندوق هستیم.
حسن قهرمانی مطلق، نایب رئیس هیئت مدیره صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ضمن خیر مقدم به اعضای هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوقهای تابعه گفت: تنها راه پایداری صندوق با توجه به عدم پرداخت به موقع حق و سهم دولت به صندوقها به خصوص صندوق بیمه اجتماعی، توجه ویژه به موضوع سرمایه گذاری و اقتصادی در حوزه تصمیمات و اجرا میباشد.
وی با تاکید بر اسناد بالادستی صندوق افزود: بسیاری از قوانین مانع افزایش سرعت و شتاب صندوق در ارائه خدمات به جامعه هدف میباشد لذا پیشنهاد میشود کارگروهی در این رابطه تشکیل و تصمیمات مناسب در راستای افزایش پایداری صندوق اتخاذ گردد.
پرویز سلطانی فارسانی عضو هیئت مدیره و رئیس کارگروه منابع انسانی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ضمن خیر مقدم به اعضای هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوقهای تابعه گفت: بر اساس تاکیدات حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری مدظله العالی ونیز اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تحقق عدالت اجتماعی یکی از شاخصهای اساسی نظام مقدس اسلامی است و در همین راستا امیدواریم با همکاری هیئت امنا بتوانیم تصمیمات مناسب را مصوب نمائیم.
محمد مهدی طالبی عضو هیئت مدیره صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، گفت: با همکاری هیئت مدیره و مدیرعامل صندوق در سال ۱۴۰۲ با هدف نهایی ساختن آتیه جامعه هدف، برای تحقق افزایش جذب بیمه شدههای جدید، نیاز به افزایش سهم دولت وجود دارد چرا که اعضای صندوق بیمه اجتماعی جزو اقشار کم برخوردار جامعه هستند و صنف ندارند و از همین رو بایستی یک فکر اساسی برای اختصاص رقمی حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان سهم دولت، نه به عنوان هزینه بلکه به عنوان سرمایه گذاری بلند مدت برای صندوق تعریف شود. امیدوارم با حمایت و همراهی ویژه هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوقهای تابعه بتوانیم در راستای آرامش خاطر بیمه شدههای صندوق و افزایش پایداری صندوق گامهای مؤثری برداریم.