کد خبر:۱۰۸۵۸۰۹

معرفی ایران در جشنواره جهانی «غذا» پرتوریا

دستاوردهای فرهنگی، صنایع دستی و غذاهای ایرانی در جشنواره جهانی «غذا» پرتوریا پایتخت آفریقای جنوبی معرفی شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جشنواره جهانی غذا، روز دوشنبه (19 تیرماه) با مشارکت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و ۷ رایزنی فرهنگی کشورهای برزیل، آفریقای جنوبی، ترکیه، سریلانکا، نپال، فیلیپین و کره جنوبی در پرتوریا پایتخت آفریقای جنوبی افتتاح شد.

این رویداد فرهنگی شامل سخنرانی سفرا از جمله سفیر کشورمان و نیز نمایش فیلم معرفی غذاهای  کشورهای شرکت کننده از جمله غذاهای سنتی ایران به زبان انگلیسی می‌شود.

در نخستین روز این جشنواره، دیپلمات‌های مقیم آفریقای جنوبی به همراه خانواده‌ها در برنامه‌های فرهنگی شرکت و از بخش‌ غذاهای ایرانی و مصحولات فرهنگی کشورمان استقبال کردند.

همچنین، آموزش غذا از سوی کشورهای شرکت کننده یکی دیگر از بخش‌های مهم این جشنواره جهانی بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار