آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۶۱۷۲

رئیسی: حجم تجارت میان دو ایران و زیمباوه به راحتی تا ۱۰ برابر سطح فعلی قابل افزایش است

رئیس جمهور ظرفیت‌های موجود برای گسترش همکاری‌های ایران و اوگاندا را بسیار متنوع دانست و گفت: اگر ظرفیت‌های متقابل به خوبی از سوی تجار و فعالان اقتصادی دو کشور شناسایی شود، تبادل این ظرفیت‌ها بسیاری از نیاز‌های متقابل ایران و اوگاندا را برطرف می‌کند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رئیس‌جمهور در ادامه برنامه‌های سفر به اوگاندا، شامگاه چهارشنبه در نشست مشترک تجار و فعالان اقتصادی دو کشور، با بیان اینکه در دیدار‌ها و رایزنی‌ها با رئیس جمهور و مقامات عالی اوگاندا تصمیم گرفتیم که روابط اقتصادی و تجاری فیمابین گسترش یابد، گفت: در رایزنی‌های صورت گرفته مقرر شد دستگاه‌های مربوطه در ایران و اوگاندا با تلاش مضاعف همه موانع و مشکلات احتمالی پیش‌روی توسعه روابط و تسهیل همکاری‌های دو کشور را برطرف کنند.

رئیس جمهور ظرفیت‌های موجود برای گسترش همکاری‌های دوجانبه را بسیار متنوع دانست و افزود: اگر ظرفیت‌های متقابل به خوبی از سوی تجار و فعالان اقتصادی شناسایی شود، تبادل این ظرفیت‌ها می‌تواند بسیاری از نیاز‌های متقابل ایران و اوگاندا را برطرف کند.

رئیسی با تاکید بر اهمیت برگزاری نشست‌هایی به منظور شناخت دقیق موانع پیش‌روی گسترش و تسهیل همکاری‌ها و ارائه راهکار‌های لازم در این زمینه اظهار داشت: میزان فعلی تبادلات تجاری و اقتصادی ایران و اوگاندا برای هیچ کدام از دو کشور قابل قبول نیست و این در حالی است که به راحتی می‌توان میزان تجارت میان دو کشور را به ۱۰ برابر حجم فعلی افزایش داد.

رئیس جمهور از فعالان اقتصادی ایران و اوگاندا خواست که همه تلاش خود را برای جبران عقب‌ماندگی‌ها در افزایش مراودات و تبادلات تجاری و اقتصادی میان دو کشور به کار گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار