آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۶۵۳۷

تلاش‌های شهرداری برای جلوگیری از دستفروشی‌ نامتعارف در تهران

مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران گفت: در دوره جدید مدیریت شهری به منظور جلوگیری از بساط‌گستری و دستفروشی نامتعارف، حدود ۲ میلیون ماموریت در حوزه‌های شهر، حریم و معابر صورت گرفته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مسعود رنجبریان اظهار داشت: این شرکت در سال ۱۳۸۷ با هدف برقراری انضباط شهری، همکاری در شناسایی، پیشگیری و جلوگیری از تخلفات ساختمانی و اجرای احکام ماده ۱۰۰ تاسیس شد.

وی افزود: همکاری در حفظ و صیانت از حریم پایتخت، جلوگیری از گسترش فزاینده و خارج از ضوابط و قوانین مرتبط با شهر از مسئولیت‌های تعریف شده برای شهربانان و حریم‌بانان است، همچنین خدمات رسانی به شهروندان و هم‌افزایی سازمانی وظیفه نظارت و همکاری در رفع سد معابر عمومی در دستور کار آنان قرار دارد.

مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران گفت: حدود یک میلیون و ۲۰۴ هزار ماموریت در حوزه شهر، ۱۶۰ هزار ماموریت در حوزه حریم و ۶۲۰ هزار ماموریت در حوزه معبر در ۲۰ ماه گذشته صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: ۴۰ طرح فوریتی انضباط شهری در ۲۱ محور در همه مناطق شهر تهران از جمله در خیابان ستارخان، میدان ولیعصر (عج)، میدان هفت‌تیر و خیابان حافظ انجام شده است.

رنجبریان درباره ماموریت‌های شرکت شهربان و حریم‌بان در حوزه وضعیت ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حوزه شهر نیز توضیح داد: تعداد تخلفات سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در حوزه ساخت‌وساز، مجموعا ۹ هزار و ۸۸۰ مورد بود که در مدت سپری شده از سالجاری به یک هزار و ۳۱۶ رسیده است؛ همچنین تعداد طرح‌های رفع خلاف از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در ۲۰ ماه گذشته، سه هزار و ۵۳۶ مورد انجام شده است.

به گفته مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران وضعیت تخلفات ساخت و ساز‌های غیر مجاز در حوزه حریم در سال گذشته ۲ هزار و ۱۹۵ مورد بود و این آمار در مدت سپری شده از امسال ۵۰۸ مورد بوده است.

وی با اشاره به موارد رفع خلاف شده از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حوزه حریم در ۲۰ ماه اخیر، اظهار کرد: در مجموع تعداد ۲ هزار و ۱۸۰ ماموریت در مواردی اعم از فنس‌کشی، دیوارکشی، احداث اتاقک، تعمیرات غیرمجاز، تغییر کاربری و احداث سوله صورت گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار