آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۷۱۱۲

برزیل: با ارسال سلاح به روسیه و اوکراین مخالفیم

«مائورو ویرا» وزیر خارجه برزیل ضمن ابراز خوشبینی درباره تحقق نهایی صلح بین روسیه و اوکراین اعلام کرد، برازیلیا با ارسال سلاح به هر یک از طرفین درگیر مخالف است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در شرایطی که فشار‌های آمریکا به کشور‌های مختلف برای پیوستن به کارزار فشار‌های بی سابقه و منزوی کردن روسیه ادامه دارد، وزیر خارجه برزیل بر ادامه تلاش این کشور برای پایان جنگ اوکراین تاکید کرد.

خبرگزاری روسی «ریانووستی» روز دوشنبه (دیروز) مصاحبه‌ای با «مائورو ویرا» وزیر خارجه برزیل ترتیب داده و موضع این کشور آمریکای لاتین را درباره جنگ اوکراین جویا شد.

به گزارش راشاتودی، این مقام ارشد برزیلی ضمن تاکید بر تداوم تلاش «لولا ایناسیو داسیلوا» رئیس‌جمهور کشورش برای حصول صلح میان روسیه و اوکراین، بار دیگر مخالفت برزیل با ارسال سلاح در این جنگ را تکرار کرد.

به گفته ویرا، برزیل با تحویل سلاح به هر یک از طرفین جنگ اوکراین و روسیه مخالف است. این دیپلمات برزیلی همچنین پیش‌بینی کرد که صلح در نهایت با کمک کشور‌هایی مانند برزیل و کشور‌های آفریقایی محقق خواهد شد.

وزیر خارجه برزیل با اشاره به تلاش‌های رئیس‌جمهور کشورش برای حصول صلح بین روسیه و اوکراین، تصریح کرد که «چندین کشور آماده پیوستن (به تلاش‌های داسیلوا برای پایان جنگ) هستند».

وی با تاکید به پیشنهاد اخیر گروهی از کشور‌های آفریقایی برای پایان دادن به جنگ اوکراین، افزود: «این کار (صلح بین روسیه و اوکراین) زمان خواهد برد، اما دقیقا به همین خاطر این موضوع به صلحی منجر خواهد شد که ما در تلاش برای آن هستیم».

لولا داسیلوا رئیس‌جمهور برزیل در جریان سفر ماه گذشته به ایتالیا اعلام کرده بود که روسیه و اوکراین باید برای پایان دادن به جنگ، امتیازاتی بدهند. او تصریح کرد: «هر دو طرف باید چیزی بدهند. فقط روس‌ها و اوکراینی‌ها می‌دانند که آن‌ها برای صلح به چه چیزی نیاز دارند».

داسیلوا که پیش از این پیشنهاد میانجیگری برای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین را داده بود، در سفر به ایتالیا ظرفیت اتحادیه اروپا برای میانجیگری را زیر سوال برده چرا که به گفته او، اتحادیه اروپا عملا در جنگ به نفع اوکراین مشارکت داشته است.

رئیس‌جمهور برزیل هند، مکزیک و کشور‌های آفریقایی را به عنوان میانجیگران احتمالی و بی‌طرف خواند که می‌توانند برای صلح میان روسیه و اوکراین میانجیگری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار