آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۷۴۲۲
هادی قبادی:

اجتماع بزرگ مادران و شیرخوارگان عاشورایی در مصلا تهران برگزار می‌شود

مسئول نمایشگاه‌های مصلای امام خمینی (ره) گفت: اجتماع بزرگ مادران و شیرخوارگان عاشورایی و آیین بزرگداشت مقام حضرت علی اصغر (ع) جمعه ۳۰ تیرماه از ساعت ۸ صبح در شبستان مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هادی قبادی اظهارداشت: به مناسبت فرا رسیدن ایام عزاداری سید و سالار شهیدان و یاران باوفایش، جمعه ۳۰ تیرماه برابر با سوم محرم الحرام ۱۴۴۵ از ساعت ۸ تا ۹:۳۰ دقیقه مجلس سوگواری حضرت علی اصغر (علیه السلام) در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

وی افزود: این مراسم از ساعت ۸ صبح آغاز می‌شود و مداح اهل بیت علیه السلام حاج سید محمود علوی در آن مرثیه سرایی می‌کند.

قبادی ادامه داد: ورودی‌های مصلا از ساعت ۶:۳۰ دقیقه صبح باز می‌شود و شهروندان می‌توانند برای تردد از ورودی‌های شماره ۱۸ و ۱۹ در بزرگراه شهید سلیمانی، ورودی‌های شماره ۷، ۱۳، ۱۵ در خیابان شهید قنبرزاده و ورودی‌های شماره ۱ و ۳ در خیابان شهید بهشتی استفاده کنند.

وی افزود: علاوه بر این، همانند سایر برنامه‌های مصلا، ایستگاه مترو شهید بهشتی و ایستگاه مترو مصلای امام خمینی (ره) آماده خدمت‌رسانی هستند.

قبادی خاطرنشان کرد: همچنین پارکینگ عمومی شهید بهشتی نبش خیابان پاکستان، پارکینگ‌های شماره ۱۹ و ۲۰ در بزرگراه شهید سلیمانی، پارکینگ‌های شماره ۷ و ۸ در خیابان شهید قنبرزاده و پارکینگ چهل‌سرا برای خدمات‌رسانی به عموم مردم در نظر گرفته شده است.

وی گفت: خبرنگاران و عکاسان خانم برای پوشش این مراسم می‌توانند با شماره تلفن ۸۸۵۳۱۰۰۰ روابط عمومی مصلا تماس گرفته و یا در روز مراسم با مراجعه به محل ستاد خبری درب شمار یک مصلا کارت اصحاب رسانه دریافت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار