کد خبر:۱۰۸۸۲۹
اولين جلسه مجمع خيرين دانشگاه ساز در ستاد دانشگاه پيامنور استان زنجان برگزار شد
برای نخستین بار مجمع خيرين دانشگاه ساز با حضور مسئولان دانشگاه پیامنور استان زنجان در ستاد این دانشگاه تشکیل جلسه داد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از زنجان، دکتر سید محمد موسوي، رئیس دانشگاه پیام نور استان زنجان روز گذشته در نخستين جلسه مجمع خيرين دانشگاه ساز در ستاد دانشگاه پيام نور استان زنجان با اشاره به اینکه دانشگاه پيام نور استان 4000 مترمربع بناي مفيد دارد، اظهار داشت: در آينده اي نزديك اين ميزان به 12 هزار و 500 هزار مترمربع افزايش مييابد.
وی افزود: وجود سرمايه نيروي انساني بالقوه در دانشگاه پیام نور استان زنجان نقطه قوت اين دانشگاه محسوب می شود.
رئیس دانشگاه پیام نور استان زنجان همچنین با اشاره به ميزباني دانشگاه پيام نور استان زنجان در پانزدهمین دوره مسابقات قرآن کریم سراسر کشور اظهار داشت: استان زنجان در ارديبهشت ماه سال آينده ميزبان بیش از 400 دانشجوی نخبه حافظ و حامل قرآن در پانزدهمین دوره مسابقات قرآن کریم سراسر کشور خواهد بود.
موسوی به اهداف تشكيل مجمع خیرین دانشگاه ساز در كمك به گسترش امكانات دانشگاه پيام نور اشاره و خاطرنشان کرد: رئيس دانشگاه پيام نور كشور قول داده است كه هر دانشگاه پيام نوری كه بتواند اعتباري را از استان براي گسترش امكانات جذب كند، ميتواند دو برابر اين ميزان را از مركز دريافت كند.
علي ذبيحيان به عنوان يكي از خيرین استان زنجان به نیت افراد خير براي تاسيس دانشگاه پيام نور اشاره کرد و افزود: دانشگاه پیام نور زنجان به دليل بومي بودن دانشجويان آن متعلق به زنجان است؛ چراكه برخلاف ساير دانشگاهها افراد سياسي در آن دخالت كمتري دارند و این دانشگاه به دانشگاه مستضعفان مشهور است.
سید سعيد صفوي، قائم مقام دانشگاه پيام نور استان زنجان نیز در این جلسه با اشاره به تحصيل 20هزار دانشجو در دانشگاه پيام نور استان که اکثراً بومی هستند، تصريح كرد: تنها 11درصد دانشجویان دانشگاه زنجان بومی هستند؛ این در حالی است که اکثریت دانشجویان دانشگاه پیام نور استان زنجان بومی مي باشند، پس هر گونه سرمابه گذاری در این دانشگاه در واقع سرمایه گذاری برای توسعه و پیشرفت استان زنجان است.
وي با اشاره به مشکلات موجود در این دانشگاه اظهار داشت: با توجه به آمار ملكي اين دانشگاه، در حدود 14 هزار مترمربع از اين دانشگاه فاقد مجموعه فرهنگي، ورزشگاه و نمازخانه در شان دانشجويان دانشگاه پيام نور است و همین مشكلات كمبود مكانهاي آموزشي و مالي دانشجويان، موجب استفاده از حمايتهاي خيرين دانشگاه ساز شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰