
مطالبه گری دانشجویی از نهضت ملی مسکن تا تأمین حقابه هیرمند / اردوهای جهادی پررونق برگزار میشود
گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، تابستان به نیمه رسیده و در دانشگاهها کمتر جنب و جوش حضور دانشجویان دیده میشود. فعالیت دانشجویی بیشتر معطوف به برگزاری اردوهای جهادی یا دورههای تشکیلاتی است یا صرف پیگیری و حل مشکلات مردم میشود.
گروههای مختلفی از دانشجویان اوقات فراغت خود را در فعالیتهای جهادی و کمک به مردم در مناطق کم برخوردار میکنند. جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد یاسوج به روستای اسفندان رفتند و در بخش دیشموک به مردم خدمت رسانی کردند. دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان نیز به منطقه لوداب رفته و به مردم خدمات پزشکی و فرهنگی ارائه دادند.
بیشتر بخوانید:
- گروه جهادی بسیج دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در منطقه لوداب خدمت رسانی کردند
- اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد یاسوج در اسفندان برگزار شد
- رشد ۲ برابری اردوهای جهادی دانشگاه/ مشارکت دانشجویان ۱۲۰ درصد افزایش یافت
مطالبه گری دانشجویی برای حل مشکلات مردم در این ایام نیز ادامه داشت. دانشجویان استان ایلام در سفری یک روزه، همراه امام جمعه ایلام، فرماندار دهلران و مدیر پتروشیمی این شهرستان را به بررسی وضعتی این شرکت پرداختند. این موضوع در برنامه هفته گذشته دادستان نیز مطرح شد.
مساله اختصاص زمین برای احداث بیمارستان مادر و کودک در بجنورد به مسالهای فرسایشی تبدیل شده که حل آن همت واقعی مسئولان استانی را میطلبد. دانشجویان خراسان شمالی مطالبات خود را از مسئولان برای حل این مساله در بیانیهای مطرح کردند.
یکی از مطالبات مهم دانشجویان، مساله احداث خوابگاه برای دانشجویان متاهل است. موضوعی که پس از ابلاغ سیاستهای افزایش جمعیت مورد توجه قرار گرفته، با این حال مدیران دانشگاهها میگویند اولویت با اسکان دانشجویان مجرد است، چون امکان اجاره خانه برای متأهلان سادهتر است.
امکانات رفاهی در گیلان مورد بی مهری مسئولان قرار گرفته است. این موضوع را مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه لاهیجان میگوید که به مساله آبرسانی به روستاهای این شهرستان را پیگیری میکند.
بیشتر بخوانید:
- پیگیری بسیج دانشجویی استان ایلام از آخرین وضعیت پتروشیمی دهلران
- بررسی مطالبات کارگران پارس جنوبی / احداث پتروشیمی دهلران به کجا رسید؟
- اولویت دانشگاه اسکان دانشجویان مجرد است / قانون جوانی جمعیت ۱۰ درصد بودجه عمرانی را درگیر میکند
- محرومیتهای پنهان، زیر پوست سبز گیلان / بخشی از مشکل آبرسانی روستای سیارستاق حل شد
سیستان این روزها با مشکلات زیادی گرفتار است؛ سوءمدیریت آب در این استان شاید بیشتر از نقاط کشور مشهود باشد. به خصوص که طالبان آب هیرمند را گروگان گرفته اند. شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در همین راستا نامهای به رئیس جمهور نوشت و اعلام کرد که وزارتخانههای نیرو و امور خارجه اقدام قابل اعتنایی درباره وضعیت آب سیستان نداشته اند.
مردم زابل در اعتراض به عدم تحقق حقابه هیرمند تجمع اعتراضی برگزار کردند. امام جمعه این شهرستان در جمع مردم اعلام کرد که مشکلات سیستان و بلوچستان نیازمند مدیر جهادی است.
همچنین نماینده ولی فقیه در این استان گفته که مشکلات و موانع پیش روی کار باید برای مردم تبیین شود، زیرا در غیر این صورت اینگونه به نظر میرسد که انگار به دنبال لاپوشانی هستند که متاسفانه این فضا در استان مرسوم است.
بیشتر بخوانید:
- وزارت نیرو و امور خارجه عملکرد قابل قبولی در مسئله آب سیستان نداشتند
- تجمع قانونی مردم زابل در اعتراض به عدم تحقق حقآبه هیرمند
- سیستان مدیر جهادی میخواهد/ بند کمالخان را اسرائیل خبیث برای تشنگی مردم سیستان ساخته است
- مشکلات و موانع باید برای مردم تبیین شود / برخی به دنبال لاپوشانی مسائل هستند!
با گذشت چندین سال از ارائه طرح جامع مدیریت گرگان و پیش بینی توسعه فضای سبز در هسته مرکزی این شهر با عنوان «چهارباغ گرگان»، این نیاز اساسی شهروندان همچنان در پیچ و خم مباحث اداری، مالی و حقوقی ابتر مانده و زمان تحقق آن نامشخص است.
بخش سوم از اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی برای لایروبی خلیج گرگان نیز در هفته گذشته به تحقق، نزدیک شد. این موضوع را استاندار گلستان گفته که وزیر کشور با پرداخت این مبلغ موافقت کرده و به این ترتیب لایروبی تنها خلیج دریای خزر سرعت میگیرد.
پروژه خاوران تبریز در فاز ۲ به مشکل برخورده است؛ زمینهای مسکونی این پروژه پس از گذشت ۱۳ سال به مالکان تحویل نشده و هر روز هزینه ساخت و ساز برای مالکان افزایش مییابد.
مساله کارخانه نساجی مازندران پس از گذشت بیش از یک دهه از تعطیلی و ورشکستگی آن همچنان ادامه دارد. اگرچه این کارخانه اکنون تعطیل است، اما کارگران آن همچنان مشکلات بازنشستگی خود هستند.
چالشهای استان اصفهان در بحران آب به قدری هست که مانع توسعه جمعیتی و صنعتی این استان باشد. این موضوع را مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان در جلسه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی مطرح و از اینکه شهرکهای صنعتی این استان به دنبال توسعه هستند، انتقاد کرد.
وقوع پدیده ریزگردها در شرق کشور که هم صحرای قره قوم ترکمنستان و هم دشتهای سرخس و ... در آن دخیل هستند، صدای مردم در شهرهای خراسان رضوی و خراسان شمالی را درآورده است. اگرچه مسئولان استانی به دنبال استفاده از یک راه حل ساده برای مقابله با ریزگردهای داخلی هستند، اما مدیران ستاد مقابله با ریزگردها به مالچ پاشی به عنوان آخرین راهکار نگاه میکنند.
بیشتر بخوانید:
- گرگان در انتظار ونتیلاتورهای سبز / انتظار چندین ساله گرگانیها برای ساخت چهارباغ
- موافقت وزیر کشور با پرداخت سومین بخش اعتبار۱۰۰ میلیارد تومانی لایروبی خلیج گرگان
- ماجرای فاز ۲ خاوران تبریز از کجا آغاز شد؟/ تعلل شهرداری، گره تحویل اراضی مالکان را کور کرد
- مالچپاشی؛ آخرین مرحله مقابله با ریزگردها / سرخس نیازمند برنامههای بلندمدت و بادوام است
مساله قیمت مسکن، اگرچه در شهر تهران شدیدتر است، اما با توجه به سطح درآمدی مردم در شهرهای دیگر، افزایش قیمت مسکن چشمگیر بوده و مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است. اجرای طرح تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات در استان گلستان ایجاد شده تا از دستکاری بنگاههای املاکی در قیمت مسکن جلوگیری شود.
با این حال با اجرای نهضت ملی مسکن، میتوان به کاهش قیمت این کالای اساسی امیدوار بود. در خراسان رضوی اعلام شده که ۱۵ برابر مسکن مهر در خراسان رضوی، زمین برای نهضت ملی مسکن تأمین شده است. حالا میماند تسهیلات بانکی که باید مردم از آنها استفاده کنند تا بتوانند در این نهضت سهیم باشند. در سیستان و بلوچستان هم به گفته دبیر شورای مسکن این استان برای ساخت بیش از ۸۷ هزار واحد ویلایی زمین تأمین شده است.
بیشتر بخوانید:
- مهار قیمتها با چشمپوشی از تورم و گذر از مبانی حقوقی! / تنظیم بازار مستغلات مکانیزم کارآمدتر میطلبد
- واگذاری زمین برای ساخت ۸۰۶۱ واحد مسکونی ویلایی نهضت ملی در سیستان و بلوچستان
- ۱۵ برابر مسکن مهر در خراسان رضوی، زمین برای نهضت ملی مسکن تامین شده است
روزهای بسیار گرم تابستان امسال با گرمای مطالبه گری همراه بوده و دانشجویان موضوعاتی مانند پیشرفت نهضت ملی مسکن، تأمین آب در استان های جنوبی کشور و حل مشکل ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت خانه را مدنظر قرار دادند.