آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۰۴۱۸

لهستان نزدیک‌ترین شریک و دوست اوکراین در دوران جنگ است

مشاور ریاست‌جمهوری اوکراین گفت: کی‌یف، ورشو را تا پایان جنگ به عنوان دوست نزدیک خود در نظر خواهد گرفت، اما بعد از آن شدیداً از منافع خود دفاع خواهد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «میخائیل پودولیاک» مشاور ریاست‌جمهوری اوکراین تاکید کرد کی‌یف، ورشو را تا پایان جنگ به عنوان دوست نزدیک خود در نظر خواهد گرفت، اما بعد از آن شدیداً از منافع خود دفاع خواهد کرد.

او به یک شبکه اوکراینی گفت: لهستان نزدیک‌ترین شریک و دوستی است که این روز‌ها داریم؛ و به طور کلی، تا پایان جنگ همینطور خواهد ماند. بعد از پایان جنگ، البته، ما رابطه رقابتی خواهیم داشت. قطعاً برای بازارها، مشتریان گوناگون و ... رقابت خواهیم کرد. ما به وضوح مواضع طرفدار اوکراین اتخاذ خواهیم کرد، از این منافع حفاظت خواهیم کرد و به شدت از آن‌ها دفاع می‌کنیم.

این مقام ارشد اوکراینی در اشاره به تنش اخیر با لهستان افزود: اختلاف‌نظر‌هایی که بین ورشو و کی‌یف ایجاد شده صرفاً بحث است که منجر به جدایی نمی‌شود.

اخیراً لهستان و اوکراین به دلیل تصمیم ورشو برای حفظ ممنوعیت غلات اوکراین با یکدیگر دچار تنش شدند. اوکراین این تصمیم را غیردوستانه و پوپولیستی خواند. اما لهستان گفت بر اساس منافع ملی خود عمل می‌کند. «ماتئوش موراویه‌تسکی» نخست‌وزیر لهستان گفته بود ورشو پس از خروج روسیه از توافق غلات دریای سیاه، در نظر ندارد در‌های بازارش را به روی غلات اوکراین باز کند.

«مارسین پرزیداچ» رئیس بخش سیاست بین‌المللی در دفتر ریاست‌جمهوری لهستان ۳۱ ژوئیه گفت اوکراین کمک قابل توجهی از لهستان دریافت کرده و خوب است که قدردان نقشی باشد که برای اوکراین در چند ماه و سال گذشته ایفا کرده و می‌کند.

در پی این اظهارات، سخنگوی وزارت خارجه اوکرین از احضار سفیر لهستان خبر داد. کی‌یف اعلام کرد در دیدار با سفیر لهستان تاکید شد که اظهارات درباره ناسپاسی ادعایی اوکراینی‌ها در قبال کمک‌های لهستان انعکاس واقعیت نیست و غیر قابل قبول است.

روز بعد از احضار سفیر، «پاول یابلونسکی» معاون وزیر خارجه لهستان گفت در حال حاضر روابط با اوکراین به دلیل اظهارات مقام‌های این کشور، در بهترین وضع خود قرار ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار