کد خبر:۱۰۹۱۰۲
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پرديس قم:
غلبه اطلاعاتي بر موساد براي كشور غرور آفرين است
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پرديس قم با اشاره به دستگيري عوامل ترور شهيد عليمحمدي گفت: غلبه اطلاعاتي سربازان گمنام امام زمان بر دستگاه جاسوسي موساد براي كشور غرور آفرين است.
محمد رضا محمدي در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو»در قم، غلبه اطلاعاتي سربازان گمنام امام زمان بر سيستم هاي جاسوسي را براي كشور غرور آفرين ارزيابي كرد و اظهار داشت: بر خلاف نظر دشمن كه پس از انتخابات 88سعي در ضعيف نشان دادن سيستم اطلاعاتي ايران اسلامي داشت ضربات پياپي سربازان گمنام امام زمان نااميدي را در دل دشمن و آرامش و غرور را در دل مردم مردم ايران به ارمغان آورده است.
وي قدرت اطلاعاتي ايران را ناشي از ايمان به خدا و توسل به اهل بيت عصمت و طهارت دانست و افزود: بنا به فرمايش مقام معظم رهبري دست حمايت خداوند بر سر مردم شهيد پرور ايران است و همين توسلات، دشمنان اسلام و مسلمان را در مقاطع حساس به شكست مي كشاند.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پرديس قم همچنين با تاكيد بر اينكه راه شهيد عليمحمدي توسط صدها دانشمند ديگر ادامه خواهد يافت، تصريح كرد: وظيفه دانشجويان در اين مقطع زماني حساس و با توجه به فشارهاي دشمن، تلاش مضاعف و حركت به سمت بومي سازي علوم است.
محمدي افزود: تصور استكبار جهاني اين است كه با از بين بردن دانشمندان هسته اي ايران مي تواند روند سريع پيشرفت علم و دانش را متوقف سازد كه اين خيالي پوچ و واهي است.
وي خاطرنشان كرد: با توجه به فرمايش رهبر معظم انقلاب ملت ايران راه را پيدا كرده است و عاقبت به قله هاي عزت و افتخار خواهد رسيد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰