آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۱۳۶۳

رئیس سازمان امور دانشجویان از خوابگاه های دانشگاه بوعلی سینا بازدید کرد

رئیس سازمان امور دانشجویان در بازدید از خوابگاه‌های دانشگاه بوعلی سینا همدان گفت: با توجه به سرعت و پیشرفت تکنوژی و ارتقای جایگاه علم در دنیا، تنها دانشگاه‌های چابک قادر هستند در توسعه پایدار حضوری فعال و اثربخش داشته باشند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، هاشم داداش پور، رییس سازمان امور دانشجویان در بازدید از خوابگاه‌ها و پروژه‌های نیمه تمام دانشگاه بوعلی سینا همدان اظهار کرد: با توجه به سرعت و پیشرفت تکنوژی و ارتقای جایگاه علم در دنیا، تنها دانشگاه‌های چابک قادر هستند در توسعه پایدار حضوری فعال و اثربخش داشته باشند.

داداش پور گفت: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور از نظر کمی رشد و توسعه داشته اند، اما از نظر کیفی رشد آن‌ها متوازن با رشد کمی نبوده است؛ بنابراین توجه به ارتقای کیفی همزمان با رشد کمی باید در صدر اولویت‌های دانشگاه‌ها واقع شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید به سمت دانشگاه چابک حرکت کنند افزود: دانشگاه چابک با توجه به اینکه از ساختاری منعطف برای پاسخگویی به نیاز‌های جدید علمی و فرهنگی و اجتماعی برخوردار است، توانمندی احساس، ادراک و پیش‌بینی تغییرات موجود در محیط کسب‌وکار را بخوبی دارا است و یک چنین دانشگاهی می‌بایست بتواند تغییرات محیطی را تشخیص و به آن‌ها به عنوان عوامل رشد و پویایی و شکوفایی نگاه کند.

وی برنامه هفتم توسعه و نقشه جامع علمی کشور و آرمان‌های رهبر حکیم انقلاب اسلامی را در نیل به مرجعیت علمی را در راستای تحقق دانشگاه چابک عنوان کرد و بیان داشت: تنها دانشگاه‌های چابک توانایی رونق و شکوفایی و عقب نماندن از قطار جهانی توسعه را دارند و این دانشگاه‌ها نباید از تغییرات محیط کاری خود هراس داشته، بلکه باید تغییرات را فرصتی مغتنم برای کسب مزیت رقابتی در محیط تصور کنند و این نوع نگرش متضمن موفقیت در عرصه علمی و اجتماعی در سطح بین الملل خواهد شد.

داداش پور در پایان از دانشگاه بوعلی سینای همدان به عنوان دانشگاهی پیشرو در غرب کشور نام برد و توسعه آن را به عنوان پایگاه علمی در این منطقه ضروری و مفید دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار