آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۱۵۳۶

مردم خراسان رضوی با کالابرگ الکترونیکی بیش از ۳۶۰ میلیارد تومان خرید کردند

استاندار خراسان رضوی گفت: با شروع طرح کالابرگ الکترونیک برای حمایت از دهک‌های پایین درآمدی تا امروز ۳ هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال خرید با کالابرگ الکترونیکی توسط مردم در استان انجام شده و این روند رو به افزایش است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی درباره آخرین جزییات طرح ملی کالابرگ در خراسان رضوی اظهار کرد: مردم استان تاکنون بیش از ۳۶۰ میلیارد تومان با کالابرگ الکترونیکی خرید کرده اند.

نظری افزود: در مرحله جدید طرح ملّی کالابرگ الکترونیکی خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم و تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی می‌توانند از افزایش اعتبار ۱۲۰ هزار تومانی بهره‌مند شوند و در صورتی که دهک‌های اول تا سوم ۲۰۰ هزار تومان خرید کنند، ۱۲۰ هزار تومان اعتبار یارانه‌ای به آن‌ها اضافه می‌شود.

استاندار خراسان رضوی گفت: در این طرح یارانه افراد حداقل به میزان ۱۲۰ هزار تومان به‌صورت اعتباری افزایش یافته و در صورت افزایش احتمالی قیمت تورّمی اقلام سبد، این مبلغ نیز دوباره افزایش خواهد یافت به‌طوری که پرداختی خانوار تا پایان سال ثابت بماند.

وی تصریح کرد: استفاده از این طرح برای مشمولین کاملاً اختیاری بوده و شرط تخصیص افزایش اعتبار و تثبیت قیمت استفاده حداقل ۲۰۰ هزار تومان از یارانه ۴۰۰ هزار تومانی خود برای خرید کالابرگ است، که پس از خرید ۲۰۰ هزارتومانی امکان استفاده ۱۲۰ هزار تومان واریزی جدید برای آن‌ها فراهم می‌شود.

نظری اظهار کرد: بیش از ۱۱ هزار و ۳۰۰ فروشگاه زنجیره‌ای و مغازه محلی در سطح استان خراسان رضوی شامل طرح فروش اقلام با کالابرگ هستند.

وی با بیان اینکه مردم با نصب اپلیکیشن «شما» می‌توانند از جزییات اعتبار کالابرگ خود و فروشگاه‌ها مورد نظر اطلاع یابند، خاطرنشان کرد: ۱۱ قلم کالای اساسی شامل لبنیات، گوشت، حبوبات و ... در کالابرگ ملی در نظر گرفته شده است.

استاندار خراسان رضوی گفت: یکی از اهداف این طرح جدا کردن تورم از سفره مردم است که گام به گام در طول این مدت در حال حرکت در این مسیر هستیم. از فروشگاه‌های سطح استان نیز به عنوان مراکز توزیع اقلام جهت ثبت نام در این طرح دعوت می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار