آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۱۹۸۰

لاپید: کابینه نتانیاهو شکست خورده‌ترین کابینه است

رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی کابینه بنیامین نتانیاهو را شکست خورده‌ترین کابینه خواند و با انتقاد از بی بی ابراز امیدواری کرد که سال آتی شاهد روی کار آمدن کابینه جدید (در سرزمین‌های اشغالی) باشیم.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، "یائیر لاپید"، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در سخنانی تصریح کرد که کابینه راست گرای نتانیاهو از زمان روی کار آمدن در سیاست، امنیت، اقتصاد و آموزش شکست خورده است.

وی خاطرنشان کرد که منطقی نیست فردی که در وسط محاکمه خود به خاطر مسائل جنایی است، مسئولیت رژیم صهیونیستی را برعهده بگیرد.

لاپید تاکید کرد که کابینه نتانیاهو شکست خورده‌ترین کابینه رژیم صهیونیستی از زمان تاسیس است (۷۵ سال پیش) و امیدواریم سال آینده شاهد روی کار آمدن کابینه جدید باشیم.

لاپید اخیرا نیز به شدت به نتانیاهو حمله و او را به آسیب رساندن به کارایی دستگاه‌های امنیتی رژیم صهیونیستی متهم کرده است.

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی همچنین سخنان نتانیاهو درباره حفظ کارایی ارتش این رژیم را "تلاش شرم آور و بزدلانه" وی برای فرار از مسئولیت و سرزنش ارتش و فرماندهان اسراییل توصیف کرد.

وی همچنین به تاثیرات منفی عملکرد کابینه نتانیاهو بر وضعیت امنیت رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت که این وضع نتیجه مستقیم "کودتای ویرانگر"ی است که کابینه نتانیاهو آن را فرماندهی کرده است.

لاپید افزود: اگر توانمندی ارتش و آمادگی برای مقابله با چالش‌های امنیتی، مسائل مهمی برای کابینه بی بی بود، نخستین گام نتانیاهو باید این می‌بود که از قانونگذاری‌هایی که تاثیر منفی بر زیرساخت‌های اقتصادی و اجتماعی اسراییل می‌گذارد، دست بکشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار