آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۲۲۲۷
یک نماینده مجلس عنوان کرد

الحاق جزیره آشوراده به منطقه آزاد اینچه‌برون/ تنها جزیره ایرانی خزر رنگ و بوی اقتصادی می‌گیرد

 نماینده مردم غرب گلستان در مجلس شورای اسلامی از آغاز فرآیند الحاق جزیره آشوراده به منطقه آزاد اینچه برون خبر داد و گفت: استفاده از ظرفیت‌های دریایی تنها جزیره ایرانی خزر موجب ارتقا کارآمدی شکل گیری منطقه آزاد اینچه برون خواهد شد.

عبدالجلال ایری در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌های متعدد جزیره آشوراده در حوزه اقتصاد دریامحور مذاکرات ثمربخشی با دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی انجام و مقرر است تا این جزیره به منطقه آزادتجاری اینچه برون ملحق شود.

ایری گفت: در حال حاضر منطقه آزاد اینچه برون به مسیر‌های ریلی، زمینی و هوایی دسترسی دارد و در صورت الحاق نهایی آشوراده شاهد دسترسی به کریدور‌های آبی خواهیم بود که بهره وری ناشی از فعالیت‌های اقتصادی در این منطقه را افزایش خواهد داد.

نماینده مردم شهرستان‌های کردکوی، بندرترکمن، گمیشان و بندرگز افزود: طرح گردشگری و طبیعت گردی آشوراده پس از تعیین سرمایه گذار، با همه الزامات قانونی خود و اعطای بومگردی به ساکنان بومی و ساخت و ساز، احیای قلعه و راه اندازی اردوگاه آموزش و پرورش بزودی اجرایی می‌شود.

وی گفت: طرح ملی گردشگری و طبیعت‌گردی آشوراده به عنوان یکی از آرزو‌های قدیمی مردم گلستان بوده که با اهتمام دولت سیزدهم این مشکلات برطرف شده است.

نماینده مردم شهرستان‌های کردکوی، بندرترکمن، گمیشان و بندرگز ادامه داد: شتاب در اجرا و بهره‌برداری نهایی از منطقه آزاد اینچه برون و همچنین طرح ملی گردشگری و طبیعت گردی آشوراده می‌تواند توسعه اقتصادی ساکنان گلستان را به همراه داشته باشد.

وی افزود: داشتن مرز خشکی با کشور ترکمنستان و ارتباط با کشور‌های آسیای میانه و چین از طریق زمینی و ریلی، دسترسی به بنادر استان‌های مازندران و گیلان برای ارتباط تجاری از طریق خزر با کشور‌های آسیای میانه، وجود فرودگاه بین المللی گرگان و کلاله، از جمله ظرفیت‌های استان گلستان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار