آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۴۲۱۹
سردار گودرزی خبر داد

ورود خودرو‌های وزارت دفاع عراق به چرخه خدمات رسانی به زائران

فرمانده مرزبانی فراجا گفت: از روز قبل تعدادی از خودرو‌های وزارت دفاع عراق برای خدمت رسانی به زائران در مرز مهران فعال شده اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار احمد علی گودرزی فرمانده مرزبانی کشور در گفت و گوی تلفنی با خبر ساعت ۱۰ گفت: از دیشب که در مرز خسروی بودیم این مرز تا ساعاتی از صبح وضعیت خوبی داشت و تردد در مرز منطقی و به سهولت انجام شد.

وی افزود:، اما در مرز مهران وضعیت متراکمی را شاهد هستیم و جمعیت زیادی به سمت مرز آمده اند که همین امر باعث شده تا متأسفانه در خود کشور عراق هم با مشکل حمل و نقل و کمبود خودرو مواجه شویم.

سردار گودرزی گفت: در هماهنگی با مرزبانی عراقی وارد خاک عراق شدیم و در شهر زرباطیه با طرف عراقی صحبت کردیم و با موافقت آن‌ها تعدادی خودرو از وزارت دفاع عراق به سیستم حمل و نقلشان اضافه شد که مشکل به صورت مقطعی حل رد شد.

وی افزود: خودرو‌های عراقی به دلیل گرما تمایل بیشتری دارند که پس از غروب آفتاب اقدام به فعالیت کنند که به همین دلیل ما هم از هموطنان می‌خواهیم که در بازه زمانی ساعت ۱۲ ظهر تا غروب آفتاب به مرز‌ها مراجعه کنند و سفر خود را به گونه‌ای مدیریت کنند که در این ساعات به مرز برسند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار