سید مهدی میر تاج الدینی، معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: در حال حاضر ۳۹۹ رسانه در کرمان فعال و مجوز دار هستند که ۱۷۵ مورد آنها جزو رسانههای چاپی میباشد.
میر تاج الدینی اظهار داشت: همچنین ۱۶۰ رسانه الکترونیکی برخط (پایگاه خبری) و ۶۴ رسانه الکترونیکی غیر برخط در بزرگترین استان کشور در حال فعالیت میباشند.
وی رسانههای چاپی را شامل ۱۱ روزنامه، ۶۰ هفته نامه، ۱۲ دو هفته نامه، ۴۸ ماهنامه، ۱ دو ماهنامه، ۲۷ فصلنامه، ۱۵ دوفصلنامه و ۱ سالنامه عنوان کرد.
میرتاج الدینی در ادامه رسانههای الکترونیکی غیر بر خط را شامل ۶ هفته نامه، ۱۵ ماهنامه، ۲۵ فصلنامه و ۱۸ دو فصلنامه اعلام نمود و او تعداد افراد در حال انتظار جهت اخذ مجوز جدید رسانه را در استان کرمان ۷۵ نفر برشمرد.
معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در ادامه مطالبه گری و نقد منصفانه را جزو رسالتهای خبرنگاران و رسانهها دانست و گفت: رسانهها در واقع چشم بینا، گوش شنوا و زبان رسای جامعه هستند و پل ارتباطی بین ملت و حاکمیت و مسئولین به شمار میروند.
او اظهار داشت:اگر رسانهها بتوانند رسالت خود را در راستای اصلاحگری، مطالبهگری و حقیقت جویی در سطوح مختلف جامعه به درستی انجام دهند، مسیر جامعه به سمت پیشرفت و اصلاح نزدیک خواهد شد.
میرتاج الدینی بیان کرد: آنچه که یک رسانه را جریان ساز، ماندگار و محبوب میکند میزان صداقت و اعتمادی است که از جامعه و حاکمیت جلب کرده است.
او در ادامه نقش خبرنگاران و رسانهها را در جهاد تبیین و جنگ روایت ها، به منظور بیان واقعیت ها، بسیار ارزشمند توصیف کرد و تاکید کرد: رسانهها در کنار بیان مشکلات و نقد منصفانه، در انتشار اخبار خدمات ارزشمند نظام و اخبار امیدآفرین نیز اهتمام ویژه داشته باشند.
معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در پایان بر ضرورت تعامل و همکاری همه جانبه روابط عمومی سازمانهای دولتی و دستگاههای اجرایی با خبرنگاران و رسانهها به منظور برپایی نشستهای خبری منظم و اطلاع رسانی صحیح و اصولی اخبار خدمات دولت، تاکید کرد.