کد خبر:۱۰۹۵۲۳۳

دبیر و اعضای کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت منصوب شدند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در احکامی جداگانه دبیر و اعضای کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت را منصوب کرد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمحمد هاشمی جانشین وزیر و معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌ها، سیدمحمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع، فرشاد مهدی پور معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی، محمود سالاری معاون امور هنری، یاسر احمدوند معاون امور فرهنگی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی نورعلیشاهی مدیرکل حوزه وزارتی، محمد خزاعی معاون وزیر و رییس سازمان سینمایی و سمعی و بصری، سیدمجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور اعضای کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت را تشکیل می‌دهند.

همچنین محمود شالویی مشاور وزیر و رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، مهدی رمضانی دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، حجت الاسلام کمال خداداده رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، علی نادری مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، قاسم زائری رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، حجت الاسلام حامد حاجی ملامیرزایی رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی، حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی نماینده، ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، سیدعباس حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان حج و زیارت و حجت الاسلام و المسلمین مهدی ایمانی‌پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی دیگر اعضای کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت هستند.

علی تن مشاور وزیر فرهنگ نیز به عنوان دبیر این کارگروه منصوب شد.

در متن حکم محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به اعضای این کارگروه آمده است:

«با عنایت به سیاست‌های کلی ابلاغی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی امور ایثارگران و در اجرای ماده (۶۳) قانون جامع خدمات رسانی به امور ایثارگران، بند (۳) بخشنامه شماره ۴۹۳۸۱ مورخ ۱۴۰۱/۷/۱۱ سازمان اداری و استخدامی کشور و ماده (۲) آیین نامه اجرایی بند (و) تبصره (۹) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، به موجب این حکم به عنوان عضو کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود به منظور اتخاذ تصمیمات مناسب در اجرای آیین نامه مذکور و سایر دستورات مرتبط در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت، به صورت منظم و مستمر در جلسات کارگروه حضور داشته و همکاری لازم را با دبیر کارگروه به عمل آورید.

امید است با استعانت از قدرت لایزال الهی در انجام وظایف پیش بینی شده موفق و موید باشید.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار