به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیدمجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در برنامه صف اول شبکه خبر درباره برگزاری آئین «افطار ملل» در مجموعه فرهنگی تاریخ سعد آباد گفت: این آئین با حضور ۸۰ نماینده از ۴۸ کشور جهان از قلب اروپا تا جهان اسلام، سفرا، کارداران و نمایندگان فرهنگی کشورهای مختلف برگزار شد.
امامی افزود: پس از ثبت جهانی افطار در یونسکو که افتخاری برای همه مسلمانان کشور است، به همت مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شورای فرهنگ عمومی و بخشهای مختلف در شب ۲۸ رمضان ۱۴۰۳ این محفل با حضور کشورهای مختلف برگزار شد.
وی همچنین گفت: در این آئین به زبان فارسی و انگلیسی در خصوص فلسفه روزه و افطار؛ تجربه معنویت ناب، پرهیز از گناهان و تحمل رنج گرسنگان و تلاش برای دنیای مهربانتر و صلح و نیز سایر فضیلتهای روزه داری که میتواند خودشناسی و تحمل انسان را افزایش دهد در جمع نمایندگان کشورهای مختلف صحبت شد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی افزود: حضور مسلمانان و غیرمسلمانان در افطار ایرانی که ماه میهمانی الهی است، مغتنم شمرده و نمایندگان ملل مختلف را برای تعریف طرحهای فرهنگی و اقتصادی مشترک ترغیب کردیم.
امامی گفت: این رویداد فرهنگی با اجرای زنده دعای ربنا و اذان در مجموعه فرهنگی و تاریخی سعدآباد آغاز و با معرفی مناسک مختلف ایرانی و اسلامی به نمایندگان ملل مختلف در فضایی صمیمانه به پایان رسید.
وی افزود: نگاه دولت در حوزه تعاملات فرهنگی این است که با اتکا به ارزشهای سنتی، اصیل، بومی و دینی خود به عنوان مزیت مطلق در گفتگوهای فرهنگی و تعاملات فرهنگی با جهان استفاده کند و برگزاری این رویداد در تهران با حمایت بخش خصوصی و در شرایطی اتفاق افتاد که رسانههای جهانی سعی در معرفی ایران بعنوان کشور جنگ طلب دارند و برگزاری آیین جهانی افطار ملل آغازی بر حرکت در مدار داشتههای اصیل فرهنگی است.