به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی «مقاومت از دست رفته» اولین کتاب از این مجموعه کتابهای مستقل سه جلدی «روایت گمشده مقاومت» است.
نسخه اصلی این کتاب به زبان عربی «الروایة المفقودة» یا به زبان فارسی «روایت گمشده»؛ نام دارد که دربرگیرنده خاطرات «فاروقالشرع» وزیر خارجه سابق سوریه از سه دهه مسئولیت خود در عرصه سیاست خارجی این کشور تا هنگام درگذشت «حافظ اسد» رئیسجمهور فقید سوریه است.. نویسنده کتاب آلپتکین دورسون اغلو تحت تاثیر این کتاب، اقدام به تالیف کتاب مقاومت از دست رفته (1914-1967) کرده است که یک جلد آن تا کنون نشر یافته است.
محور موضوعات در این کتاب، پاسخ به شبهات تاریخی در مورد مسئله قدس و فلسطین است. نویسنده در این کتاب سعی کرده بعضی از سوالات را در مورد وقایع تاریخی فلسطین برای خوانندگان به همراه مستندات پاسخ دهد.
قدرتهای خارجی با همکاری چه کسانی در منطقه مداخله میکنند؟ شریف حسین که امروز نقش او را بازی میکند کیست؟ چرا رهبران منطقهای مهاجمان را متحد میبینند؟ آیا یهودیان واقعا یک ملت هستند؟ ملت یهود چه زمانی اختراع شد؟ آیا یهودیت از نظر صهیونیستها یک دین است؟ آیا فلسطین واقعاً وطن یهودیان است؟
آیا عبدالحمید با صهیونیستها جنگید یا با آنها همکاری کرد؟ آیا صهیونیستها بیشتر زمینهای فلسطین را در دوره عثمانی خریدند یا در دوره انگلیس؟
آیا واقعاً فلسطینیها زمینهای خود را فروختند؟ آیا اسرائیل به دلیل فروختن زمین توسط فلسطینیان تأسیس شد؟ فروشندگان زمین چه کسانی بودند؟ چرا فرانسه فلسطین را نخواست؟ آیا انگلیسیها به فلسطین حمله کردند تا آن را به صهیونیستها بدهند؟ هاشمیهای اردن بهتر به انگلیسیها خدمت کردند یا صهیونیست ها؟
چرا مدیر انگلیسی هربرت ساموئل حاجی امین الحسینی صهیونیست را به عنوان مفتی بیت المقدس منصوب کرد؟ آیا حاج امین الحسینی رهبر مقاومت بود؟
چرا آگاهی ضد امپریالیستی در طول جنگ جهانی دوم شکل گرفت؟ بعد از جنگ جهانی دوم شروع به توسعه کرد. چرا اعراب در جنگ 1948 شکست خوردند؟ چرا شوروی از جنبش صهیونیستی حمایت کرد؟ آیا اسرائیل بدون حمایت استالین تأسیس میشد؟
سایت خرید اینترنتی کتاب: https://www.kitapyurdu.com/kitap/kayip-direnis-19141967--/659084.html&publisher_id=11356