به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، محمدرضا ولیزاده رئیس پارک علم و فناوری استان ایلام در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به نوپا بودن پارک علم و فناوری استان گفت: این پارک در سال ۱۳۹۴ راهاندازی شده و ما با تمام توان به دنبال تقویت زیرساختهای این مجموعه برای خدمت بهتر و شایسته به جوانان دارای ایده هستیم.
وی افزود: با امضای تفاهمنامه با دانشگاه ایلام، مقرر شده که ۳۰ هکتار از زمینهای این دانشگاه به پارک علم و فناوری واگذار میشود و در حال حاضر کارهای واگذاری ۱۰ هکتار در مرحلهی اول در حال انجام است و ۶ هکتار دیگر از زمینهای دانشگاه ایلام برای راهاندازی پردیس مشترک واگذار شود.
رئیس پارک علم و فناوری استان ایلام تصریح کرد: با وجود محدودیتهای مالی پارک علم و فناوری،احداث دو سوله به مساحت حدود ۵۰۰۰ متر مربع در دستور کار قرار گرفت که این پروژه هماکنون با پیشرفت ۴۰ درصد در حال ساخت است.
ولیزاده تصریح کرد: در حال حاضر ۲۵ شرکت دانشبنیان در استان فعال است که تا پایان سال گذشته ، گردش مالی این شرکتها ۵۲۸ میلیارد تومان و ۴۶۳ میلیارد تومان نیز فروش محصول داشتهاند.
وی تاکید کرد: حمایت از شرکتهای دانشبنیان علاوه بر توسعه فناوری، اشتغالزایی را نیز به دنبال خواهد داشت و در این راستا تاکنون ۱۸۸۸ نفر در این شرکتها مشغول به کار شدهاند.
رئیس پارک علم و فناوری استان ایلام ادامه داد: با وجود محدودیتهای بودجه پارک علم و فناوری ایلام، از سال ۹۴ تا کنون مبلغ ۱۱ میلیارد تومان از شرکتهای دانشبنیان، حمایت شده است.
ولیزاده با بیان اینکه تاکنون ۱۴۵ محصولات فناورانه و ۱۱۱ اختراع ملی در این مرکز ثبت شده است، گفت: تعداد واحدهای فناور پذیرش شده در استان ۱۱۸ مورد و تعداد کل هستههای فناور نیز ۱۴٠ مورد است.
وی ادامه داد: فعالیتهای شاخص پارک علم و فناوری ایلام، استاندارد سازی محصولات، تقویت زیست بوم کارآفرینی، آشنایی با اکوسیستم استارتاپی و آشنایی با مرکز رشد است.
ولیزاده با تاکید بر توسعه فرهنگ فناوری تصریح کرد: برگزاری رویداد، تفاهم با آموزش و پرورش، حضور مدارس در پارک، بازدید عموم از نمایشگاه محصولات و برگزاری اردوی راهیان پیشرفت و گسترش مراکز رشد در دانشگاهها از جمله پیامنور از برنامههای اجرا شده در این حوزه است.