به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام کریمی تبار نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام در مراسم افتتاحیه طرح حامیم، اظهار داشت: مشکلی که اکثر کشورهای جوامع امروزی با آن مواجه هستند دروغگو بودن اشخاص با خداست و اینکه نمیتوانند نقابها را از چهره خود بردارند.
حجتالاسلام و المسلمین کریمیتبار ادامه داد: حتی اگر مردم نماز بخوانند ولی با خدای خود صادق نباشند سرنوشت آنها این است که به استعمار کشورهای غربی درمیآیند و به ذلت بندگی غیر خدا مبتلا خواهند شد.
امام جمعه ایلام خاطرنشان کرد: موقعیتی که اکنون ما در آن قرار داریم در طول تاریخ شیعه خیلی حساس میباشد، همانگونه که در زمان حضرت علی (ع) مردم به خاطر تبلیغات فراوان و نادرست دشمن، شناخت درستی از امام زمان خود نداشتند شاهد هستیم، که دشمنان امروزه نیز همان رویه را در پیش گرفتهاند و از این رو مقام معظم رهبری توجه ویژهای برای جهاد تبیین جهت شناخت بیشتر راه حق و حیلههای دشمن دارند تا دشمن با اطلاعات غلطی که به ما میدهد به هدف خود نرسد.
نماینده ولی فقیه در استان ایلام ضمن اشاره به واقعه عاشورا، تصریح کرد: جهالت عوام و دین فروشی خواص باعث ایجاد واقعه عاشورا بود و اکنون نیز هجمههای فراوانی را نسبت به ولایت فقیه و ارزشهای دینی شاهد هستیم و هدف از این تحرکات، دلسردی مردم نسبت به حکومت اسلامی و تلاش برای ایجاد فاصله بین باورها و اعتقادات مذهبی مردم است و تلاش امروز دشمن این است تا ذهنیتی برای دینزدایی، عفتزدایی و غیرتزدایی ایجاد کند که نباید از آنها تقلید کورکورانه کرد.
در ادامه این مراسم حجتالاسلام مهدوی راد، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه هدف اصلی در زمان حاضر، شکل گیری تمدن نوین اسلامی است و نقش جوانان و دانشجویان هم در این میان، علمداری است، اظهار داشت: با تدبیر مقام معظم رهبری، هدف و رسالت ما در مجموعه دانشگاه، بسترسازی برای ظهور امام زمان (عج) است.
حجتالاسلام مهدویراد تصریح کرد: نقش علمداری هم در این زمینه متعلق به افرادی است که دو ویژگی بارز را دارا هستند، اول اینکه اهل بصیرتند و دوم این که اهل صبر و خودسازی هستند.
دبیر دوره طرح حامیم استان ایلام در مورد فواید این طرح، عنوان داشت: طرح حامیم علاوه بر نقش علمداری و ویژگیهای افراد مورد نظر، دارای دو مولفه اصلی است که بحث بصیرتافزایی با استفاده از اساتید مجرب و دیگری، مجهز شدن دانشجویان به ابزارهای نوین برای تبلیغ و بیان است چون معتقدیم یک فرد به عنوان یک نخبه دانشجویی باید ابزارهای لازم برای مواجهه با شرایط مختلف را داشته باشد.
در این مراسم همچنین ویسه، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام با اینکه طرح حامیم میتواند آن انسجام، یکپارچگی، باور و عقیده واحد را در امتداد دانشجویان عزیز شکل بدهد، گفت: واقعیت این است که مباحثی از جنس آموزش و دانشافزایی به طریق معجزهآسایی در فرد و جامعه، تولید توانمندسازی را افزایش میدهد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام، اظهار داشت: این حرکت که دفتر نهاد نمانیدگی مقام معظم رهبری در استان ایلام برای برگزاری این دورهها انجام داده است، کار بسیار باارزشی است و افراد شرکت کننده در این دورهها واسطههایی برای گام دوم انقلاب خواهند بود.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام افزود: در حقیقت بحث حامیم میتواند آن انسجام، یکپارچگی، باور و عقیده واحد را در امتداد دانشجویان عزیز شکل بدهد.
وی اضافه کرد: باید توجه داشت دانشجویانی که در این دورهها شرکت میکنند و بر میگردند تأثیری از درستکاری و تغییرات مثبت را بر دیگر دانشجویان داشته باشند.
گفتنی است، طرح "حامیم" دورهای جهت توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دانشگاههاست که باید در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی زمینهسازی نموده و وظیفه حلقههای میانی را ایفا کنند.