به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین فرشیدی در «نشست هم اندیشی روسای هیاتهای اندیشه ورز و مسئولین بسیج جامعه پزشکی کشور با مسئولین نظام سلامت» در تالار شهید سلیمانی وزارت بهداشت گفت: در اپیدمی کووید ۱۹ شاهد موفقیت طرح «شهید سلیمانی» با همکاری سازمان بسیج بودیم و میخواهیم از این ظرفیت و توانمندی در اجرای برنامه ملی «سلامت خانواده» نیز بهره ببریم.
وی افزود: تجربه من در استان هرمزگان نشان داد که اجرای «طرح شهید سلیمانی» در اپیدمی کووید ۱۹ وقتی همه خسته و مستاصل شده بودند، مانند یک یار کمکی ورزشی که وقتی وارد مسابقه میشود نتیجه را عوض میکند، عمل کرد و با اجرای این طرح برنامههای مهار کووید۱۹ متحول شد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: طرح شهید سلیمانی وقتی کووید ۱۹ تمام ارکان سلامت را تهدید میکرد یک تدبیر موثر و کارآمد بود که قصد داریم همین تجربه را در مهمترین برنامه فعلی نظام سلامت که برنامه «سلامت خانواده» است به کار گیریم.
دکتر فرشیدی با بیان این که در استان هرمزگان حتی بیماری تب دنگی و پشه آئدس که برای اولین بار در بندر لنگه مشاهده شد، را با طرح شهید سلیمانی کنترل کردیم، خاطرنشان کرد: روز گذشته خدمت مقام معظم رهبری بودیم و ایشان بار دیگر بر تقدم بهداشت بر درمان تاکید کردند؛ بنابراین برای تقویت شبکه بهداشت کشور نیز باید از توانمندی بسیج استفاده کنیم.
وی ادامه داد: توفیق در حوزه سلامت به سه مولفه مهم بستگی دارد؛ پشتیبانی و اعتبارات که توسط سازمان برنامه و دولت باید انجام شود، بخش فنی، برنامه ریزی و سیاستگذاری که به عهده وزارت بهداشت است و ضلع سوم، مشارکت مردمی است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: اجرای برنامه جوانی جمعیت نیز از اولویتهای مهم کشور و نظام سلامت است که البته این برنامه از «سلامت خانواده» تفکیک ناپذیر است و باید در کنار هم اجرایی شوند.