آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۰۱۸۴

دیدار اسلامی با رئیس کمیسیون انرژی اتمی پاکستان

رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان که به وین سفر کرده با رییس کمیسیون انرژی اتمی پاکستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با «رجا علی رضا انوار»، رئیس کمیسیون انرژی اتمی پاکستان و نیز سفیر این کشور در اتریش به دیدار و گفتگو پرداخت.

معاون رئیس جمهور در دیدار با هیات نمایندگان همسایه شرقی ایران بر ضرورت توسعه روابط دوجانبه و گسترش همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای تاکید کرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به منظور شرکت در نشست سالانه آژانس بین المللی انرژی اتمی به وین سفر کرده است.

اسلامی در مصاحبه با شبکه الجزیره در خصوص لغو مجوز برخی از بازرسان آژانس در ایران گفت: هم اکنون ۱۲۰ بازرس آژانس در ایران فعالیت دارند و مورد اعتماد تهران هستند، اگر ما با فعالیت تعداد کمی از آن‌ها مخالفت کنیم این حق ما است.

وی افزود: اینکه ما با همکاری برخی از آن‌ها (بازرسان) مخالفت کنیم و فعالیتشان را تعلیق کنیم به منزله عدم همکاری با آژانس نیست. ما روزانه با بازرسان آژانس همکاری داریم، ولی مخالفت با برخی از این بازرسان به دلیل رفتار‌های آنان بوده است.

اسلامی علاوه بر این در خصوص دیدار اخیرش با رافائل گروسی در وین گفت: دیدار ما با آقای گروسی دوستانه و در یک فضای آرامی صورت گرفت. همکاری ما با آژانس از همکاری سایر کشور‌ها با این نهاد مهم‌تر است.

وی همچنین در این گفتگو درباره میزان بازرسی‌های آژانس از ایران گفت: ایران ۱۰ برابر بیشتر از سایر کشور‌ها تحت نظارت آژانس قرار دارد. ما با بیشترین حجم نظارت از سوی آژانس بر تاسیسات هسته‌ای خود مواجه هستیم. اگر بخواهیم میزان تاسیاست هسته‌ای خود را اعلام کنیم این ۲ درصد از کل تاسیسات هسته‌ای جهان را شامل می‌شود و این در حالی است که بازرسی آژانس ۲۵ درصد از نظارتی است که بر کشور‌ها اعمال می‌شود. آیا منطقی است که ما ۱۰ برابر بیش از سایر کشور‌ها مورد بازرسی‌های آژانس قرار بگیریم؟!»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار