کد خبر:۱۱۰۰۵۳۵
انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در نامه‌ای به آیت الله آملی لاریجانی:

مانع از بسترسازی پولشویی و کلاهبرداری با رواج اسناد عادی در معاملات شوید

دفاتر تشکل انجمن‌های اسلامی دانشحویان مستقل در نامه‌ای خطاب به آیت الله آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول را مطالبه کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دفاتر تشکل انجمن‌های اسلامی دانشحویان مستقل در نامه‌ای خطاب به آیت الله آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول را مطالبه کردند.

 

متن این نامه به شرح زیر است:

 

آیت الله آملی لاریجانی، رئیس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام
سلام علیکم


همانطور که مستحضرید؛ متأسفانه رواج اسناد عادی در معاملات اموال غیرمنقول به بستری برای پولشویی، کلاهبرداری، تزلزل مالکیت و فروش مال غیر تبدیل شده است. همچنین دعاوی ناشی از رواج اسناد عادی، حجم عظیمی از پرونده‌های ورودی به قوه قضائیه را در بر می‌گیرد.

در همین راستا، مجلس شورای اسلامی با تصویب طرح «الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول» در راستای اعتبارزدایی از اسناد عادی و تسهیل صدور اسناد رسمی، گام برداشته است. به دلیل عدم تأیید برخی از مفاد طرح مذکور توسط شورای نگهبان و اصرار مجلس شورای اسلامی، این طرح به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شده و در نوبت رسیدگی است.

اهمیت اعتبارزدایی از اسناد عادی در معاملات اموال غیرمنقول، به اندازه‌ای است که مقام معظم رهبری در دیدار تیرماه امسال با مسئولین قوه قضاییه فرمودند: «خیلی از فساد‌ها در مورد اموال غیرمنقول، از همین معاملات غیر رسمی و معاملات عادی به وجود می‌آید؛ باید جلوی این گرفته بشود؛ و واقعاً این‌جوری است که اگر حالا به فرض از دیدگاه شورای محترم نگهبان، یک اشکالی هم این قانون مجلس داشته باشد، مصلحت قطعی نظام و کشور در این است که این قانون دنبال بشود؛ یعنی این شیوه‌ای که الان رایج است که دو خط بنویسند، منتقل کنند و مانند اینها، خودش منشأ فساد‌های بزرگ است.»


علیرغم تاکید مقام معظم رهبری، پیگیری‌های قوای سه‌گانه، حمایت بدنه کارشناسی و متخصصین این حوزه از تصویب این طرح، شنیده‌ها حاکی از این است که احتمالاً در مسیر تایید این طرح در مجمع تشخیص مصلحت نظام، تغییراتی در برخی مفاد آن، اعمال شود که این تغییرات با خنثی‌سازی اثرات مثبت این طرح، روند اعتبارزدایی از اسناد عادی در کشور را مختل نماید.

بر همین اساس، جمعی از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور، از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام درخواست دارند که علاوه‌بر تسریع در روند رسیدگی به طرح «الزام به ثبت معاملات اموال غیرمنقول»، از هرگونه تغییر در طرح مذکور که به کارکرد اصلی آن، خدشه وارد می‌کند، اجتناب نمایند.
مجمع تشخیص مصلحت، امروز، در نقطه‌ای حساس و تعیین کننده در تاریخ انقلاب و قانون‌گذاری در ایران قرار دارد که می‌تواند با عمل به فرامین رهبری از آن سربلند بیرون بیاید یا می‌تواند برخلاف نظر مقام معظم رهبری مبنی بر اعتبارزدایی از اسناد عادی، دیدگاه دیگری را به مصلحت کشور بداند و به فساد‌های ناشی از رواج اسناد عادی تن بدهد.

والسلام علی من اتبع الهدی

 

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام
بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی(ره)
بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد
بسیج دانشجویی دانشگاه صداوسیما
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی سیرجان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا (س)
بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی‌سینا همدان
بسیج دانشجویی دانشگاه اراک
بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج
انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده شریعتی
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جهرم
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی اراک
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه‌
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی لرستان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
بسیج دانشجویی پردیس فارابی دانشگاه تهران - قم
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یزد
بسیج دانشجویی دانشگاه گلستان

امضای دیگر دفاتر در پیوست نامه آمده است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار