به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روستائیان و عشایر، بیتاله برقراری در دیدار با آیتالله سیدمحمد سعیدی امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س)، اظهار کرد: جامعه هدف ما تمام کشاورزان، عشایر، روستائیان و شهرهای زیر ٢٠ هزار نفر هستند.
وی افزود: تجربه ثابت کرده است که عشایر و روستائیان همیشه پای کار نظام جمهوری اسلامی هستند و امامین انقلاب نیز عنایتهای ویژهای به این اقشار از جامعه دارند.
مدیرعامل صندوق اضافه کرد: با توجه به اینکه این افراد از خدمات بیمه بهرهمند نمیشدند، این صندوق در سال ١٣٨۴ راهاندازی شد و تاکنون خدمات خوبی ارائه کرده است.
برقراری با بیان اینکه در این صندوق، حق بیمه حداقل است، اظهار کرد: بیمه شدگان ٣٠ درصد و دولت ٧٠ درصد حق بیمه را در این صندوق پرداخت میکنند.
وی با اشاره به خدمات ارائه شده به بیمه شدگان در این صندوق، گفت: افراد تحت پوشش این بیمه میدانند که آینده خود را تضمین کردهاند و از مزایایی ازجمله حقوق بازنشستگی، ازکار افتادگی، مستمری بازماندگان، بیمه درمان و … برخوردار هستند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با بیان اینکه این خدمات، خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی است، افزود: متاسفانه تمام این خدمات و دستاوردها به درستی اطلاعرسانی نشده و افراد بسیاری با این صندوق آشنا نیستند.
وی گفت: زمانی که روستائیان و عشایر با این خدمات و صندوق آشنا میشوند، علاوه بر اینکه علاقهشان به نظام افزایش پیدا میکند، موجب امیدآفرینی در جامعه نیز میشود.
برقراری با اشاره به اینکه این صندوق به دلیل پرداخت حقوق و مستمری، از ورودیهای جدید کمیته امداد جلوگیری میکند، اظهار کرد: در اصل میتوان عنوان کرد که این صندوق به نوعی سرمایهگذاری دولت است.
وی افزود: این صندوق بر اساس محاسبات علمی، خود را به پایداری رسانده است. برخی بسیاری از صندوقها و شرکتهای بیمهای امروز با چالش منابع مواجه شدهاند، ولی این صندوق خود را تا ٢٠ سال آینده از این چالش دور کرده است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی از اقدامات تحولی دولت سیزدهم یاد کرد و گفت: در این دولت معادل ۶ برابر دولتهای قبلی افراد جدید جذب کردهایم و این اتفاق تنها با رویکرد جهادی و انقلابی رقم خورده است.