به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا بحیرائی در خصوص برگزاری کنگره بین المللی پوست و زیبایی گفت: کسانی که در این کنگره شرکت میکنند از اساتید و متخصصان دانشگاهی بوده و از تجربیات و تازههای دانشگاههای کشور و دنیا گفتگو خواهند کرد.
وی ادامه داد: در این کنگره اساتید بزرگی حضور پیدا خواهند کرد و قرار است تجربیات بزرگ علمی را با یکدیگر تبادل کنند که برای بخش درمانی به خصوص برای رفع ضایعات پوستی ناشی از حوادث بسیار مهم است.
بحیرائی با بیان اینکه افراد حاضر در این کنگره از افراد تأثیر گذار هستند گفت: در زمینه آرایشی و بهداشتی در ایران فرهنگ سازی نشده و از رسانهها میخواهیم در زمینههای مختلف این حوزه فرهنگ سازی کند؛ رسالت کار آرایشی بهداشتی باید پیشگیری از بیماری باشد.
وی با اشاره به این مطلب که کار ما مانند داروسازیها نیست گفت:، اما میتواند در کاهش هزینه درمان و دارو تأثیر گذار باشد.
به گفته بحیرائی قاچاق و ورود بهداشتی قاچاق معضل بزرگ این حوزه است.
وی افزود: ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار میزان قاچاق در این حوزه است؛ و این در حالی است که کالای قاچاق سلامت افراد را به خطر خواهد انداخت در صورتی که هیچیک از کالاهای داخلی مضر نبوده و هر کالایی که نشان سازمان غذا و دارد را دارد، میتوان با خیال راحت استفاده کرد.
بحیرائی بیان کرد: لیزر فقط زیبایی نیست و صنعت درمانی نیز در لیزر وجود دارد و میتواند به رفع مخاطرات پوستی و ضایعات پوستی برای افراد حادثه دیده کمک کند.
وی که از کارآفرینان حوزه سلامت پوست به حساب میآید گفت: ما بیش از ۵۰۰ محصول مراقبت از پوست و مراقبت از مو تولید کردهایم که جنبه درمانی داشته و نیاز کشور را برای نیازمندان این حوزه مرتفع کرده است.
عضو فدراسیون بهداشت گفت: هدفی که برای خود ترسیم کردهایم پس از نگاه به بازار داخلی صادرات محصولات به ۲ کشور افغانستان و عراق است.